[redbird out] AC米蘭球迷討論區 306

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
今個星期又去左一半,係唔係又要等next week
redbird又話唔大使
又呃撚含
紅鳥個仆街...

買左米蘭唔洗錢買人
屌佢老尾
明明人地一月傾掂RS同Botman
家陣咁樣比左人
我屌你老母
Origi’s arrival in Milan is scheduled for Monday evening and will undergo the medical for Milan on the following the day

[@DiMarzio]
又Monday Dllm快啲啦
又係next week
只係唔同字眼
又賴隊友廢
排左體測應該好啲
繼續睇MM幾時續
買人無消息可唔可以賣人先
(星島日報報道)彭美拉斯上輪巴甲作客反勝聖保羅後,各賽事已十九場不敗,士哥的隊長兼中堅古斯達禾高美斯還成為隊史入球第三多後衞。周四巴西盃十六強首回合,該隊再度造訪聖保羅,古斯達禾高美斯有望再演帶刀侍衞,帶領新晉前鋒加比爾華朗合力領軍先拔頭籌,客勝屬過關膽。巴甲一哥彭美拉斯上仗作客聖保羅半場落後一球,先由古斯達禾高美斯扳平,再憑梅里路沙基拉破網反勝2:1,所有戰綫不敗走勢增至十九場。其中,古斯達禾高美斯更連續兩輪聯賽士哥共入三球,自一八年加盟至今各賽事累積二十三球,超越巴查利成為隊史入球第三多守將。帶刀衞攻防一體  二十九歲的古斯達禾高美斯上仗防守一樣出色,十二次搶截七次成功,加上三次成功解圍,今晚有力再破聖保羅大門之餘,還確保彭美拉斯後防安枕無憂。同時,年僅十九歲的前鋒加比爾華朗近三場聯賽交出三次助攻,獲教練費利華點名稱讚:「此子潛質優厚,於前鋒綫製造很大的威脅。」  聖保羅上仗不敵彭美拉斯已告二連敗,各戰綫近兩次對賽亦全敗共失六球。故此,兩大相差十歲的客軍主將可望率隊打好晉級基礎,客勝穩開。  同日另一場巴西盃十六強首回合,巴甲的富明尼斯主場迎戰巴乙一哥高士路。富明尼斯上輪巴甲作東2:0輕取艾華爾,高士路上輪巴乙亦兩球淨勝邦迪比達,惟甲組與乙組水平無疑有差距,主隊更有前鋒謝文卡奴近三次地頭出擊兩次有士哥入三球,今仗有力肩負入球重任,主勝可串。

最衰係我蘭時打唔起
不過依家做到去隊長都開心嘅
怎樣才算贏國米
1. 你必須要有卡漢奴狗、佩利錫、全盛盧卡古及夏基米在場先分勝負
諗起條傻鳩話自己同米蘭啲人好fd. 其實成班應該響更衣室屌鳩佢多啲否則佢都唔會講明成日比伊巴挑釁

Theo: Calhanoglu....
無啦啦屌細恩jm9
條友係咁, 贏就自己輸就人地

不過佢兩屆都係輸嗰個, 所以咪兩年都賴三賴四
講左好多次真係唔怪得佢老婆俾帽佢戴
都唔撚係男人黎
之前記得同伊巴講過手啦
根本唔夠抽又無人幫就出口術
p隊個cubois好似唔差 可以rb同rcb
卡拉可以放心去防中
真, 仲小家過女人....
發現今年 twitter 隔離街啲on9 開米蘭波都係因為查狗

笑死對隻雞咁有感情當人真藍黑

之後為隻雞喺度惹9人哋
基因 (南歐仔矮細啲)
設施 (我地就p記 人地就pure)
飲食(意粉仔出名多垃圾碳水)
佢地個transfer cap 好on9
大佬呀 你遲買人影響來季部署

幾單deal都要同中東佬爭
個cap無意思

Dybala 踢開意甲 又當打,4.5m年薪 撚狗價
15% fakenews 黎
其實真係太心急賣
講真遲一個月賣分分中買完人
俾人有憧憬最後仲少錢過基金佬真係仆街過仆街
佢起碼7m+bonus起
4.5m收返埋啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞