[redbird out] AC米蘭球迷討論區 306

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
話唔定係賣盤未完成 傾唔掂今個轉會期邊個出錢就兩邊都唔使錢算
2022/23: Çalhanoğlu leaves Serie A for a new adventure
大家日日喺度吹轉會消息 但係連馬老大自己都未續約 傾西咩 btw 係咪7月1號滿約?

之前記得有篇嘢真係講到話9月先開到波,食屎啦今次...
伊巴返黎果段真係
講緊40m 乜鬼平平地
而家呢個年代唔過60m已經算平
洗40M 都只係沙律轉辛尼奧路
不如唔好搞
大哥反枱個下忍唔住
馬隊同大哥

btw 佢資料都準備得好足下
Maldini and Massara’s contract extensions with Milan should become official today
[@Corriere]
就嚟收工快啦
Acerbi係後防傳嘅咁多個球員入面最平嘅選擇,紅雀嘅立場其實好明顯
岩岩睇完,真係做足功課
但其實復興果Part可以講多少少
例如皮蛇戰術特點,Leao同Kalulu既極速進化
不過以非米蘭迷黎講算做得好唔錯
我地唔sell,我地直情free走
吹毛求疵一下
米蘭無試過歐冠三連
係89 90年衛冕
但91年馬賽比賽尾段突然停電
鳩頭佬拉大隊走人
比人罰停賽一年
改革嗰part講得幾好 講得出kalulu都做哂research
但估唔到無提下leao 假假地都MVP
【Now Sports】AC米蘭教練派奧利獲得意大利市鎮諾切托的榮譽市民身份,高呼上季贏得意甲錦標只是個開始。派奧利(Stefano Pioli)於2019年被任命為AC米蘭主帥,先領軍在闊別8年後回歸歐聯,上季更自2010/11球季以來重奪意甲。這樣的豐功偉績,令他在周一獲得意大利市鎮諾切托的榮譽市民身份。

「我很自豪得到這樣的認可,使我更接近我的領土和市鎮。我對收到許多讚賞感到高興。我與球會和一群永遠竭盡全力的球員分享掌聲。他們一直相信自己和教練。」56歲的派奧利說。

派奧利希望上季的意甲錦標,只是A米重生的開端:「球隊在困難時刻堅持下來,給了我們極大滿足感。因此,冠軍必須只是一個起點。我們完成了一些重要的事情,特別是對於一群很久沒有看到球隊獲勝的球迷來說。」
According to reports in Italy, Milan will announce Paolo Maldini’s contract extension today or tomorrow. Ricky Massara will also commit his future by signing a new contract. The primary Italian papers report that both directors will sign a new deal until 2024 with an option for a further campaign. Maldini had a positive meeting with future club owner Gerry Cardinale earlier this month and is determined to strengthen the team for next season despite a limited transfer budget. Maldini hopes now that they will sign Renato Sanches despite a strong interest from PSG who are ready to outbid by offering €30m to Lille. Maldini returned to Milan as a director in 2018 and, along with Massara and Geoffrey Moncada, has built the team that surprisingly won the Scudetto in 2021-22.
力子機場比人影到了
牙豪入波都出咗幾次
可惜冇加回購
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞