[redbird out] AC米蘭球迷討論區 306

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
連登冇pm嘛
我畀你啦
今年轉會已完
Roberto Di Stefano has been re-elected as the mayor of Sesto San Giovanni comune in Milan. He is backing Milan’s aims to build their new stadium in the region
Maldini renewal in 48 hours
唔稀罕
傳4月傾掂咗嘅要搞到6月尾先簽(前提係今次唔next week)
即係而家傳緊個d最快都要8月
Prefer 買個後防通天老官,老啲都唔緊要
Tmr +Kalulu首選
kjaer 輪換
錢留返補前場主力
起碼7月先有嘢睇下
冇左botman後防個part又要重新搵過
希望馬隊好似之前咁,一早密密有傾緊其他
搶撚到咩
山齊士都買唔到
呢句講經咩
搵艾沙比不如留加比亞
咁艾沙比又好好多
免簽無所謂
俾錢就咪啦
冇睇開拉素
斷估Acerbi點都好過羅隊同Gabbia掛…
2025完約
唔知acerbi 勁唔勁,純粹想講我覺得羅隊無想像咁廢,有段時間唔掂但後尾狀態都好返啲啦
後尾直頭冇出過
最尾又真係無佢嘅事
羅隊都厭佢慢 acerbi咪仲慢
如果佢肯減薪嘅不如同羅隊簽返算,有感情
講真, 講到咁想留, 又傳食素個offer低
要簽, 簽左啦
咁又係
簽acerbi不如留羅隊/加比亞
羅隊拍tmr 表現還好
拍佳亞玩死佢老人家
羅隊都唔知
但一定好過Gabbia
Acerbi都話係拉素主/半主力中堅
Gabbia降班隊都無資格做主力
其實大家真係覺得第四中堅無乜機會出場咩?
近幾年唔夠中堅用喎
卡奴奴前一季原先就係排第五都打咗幾場中堅
上季(啱啱完呢季)Gabbia第五中堅都出咗幾場
仲要比拉賀域強姦
卡奴奴原先都係第四(卡查〉tmr〉羅隊〉卡奴奴〉Gabbia)
卡查動傷而羅隊又傷又無態就直情打埋主力
嚟緊卡查傷完唔知點再加上世盃嘅垃圾賽程
點解會覺得第四中堅就可以求其搵個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞