[redbird out] AC米蘭球迷討論區 306

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
以前好似都係攻中為主
Kalulu :
而家係第4中堅,
除非諗住卡奴奴放後備,
新簽一個正選,
但其實依家現代足球
仲有冇攻中需要
打到翼又打到攻中又打到前嘅球員好似仲啱用
如果古列治係依個年代先出現
應該屈到仆街
最理想咪打到9號半既攻中囉
對於我地黎講有個「攻中」串連下已經好c服
諗下季尾古力同牙謙既分別...
當然如果兩翼有能力做埋波串連到既其實冇攻中都冇所謂
到時咪真正打433解放牙東同普迫加既後上能力
真 就算433 定4231 定其他都好
問題都係先前講咁係前場同對面禁區頂冇人組織到進攻
所以其實皮蛇抄功課算抄得唔差
攻中用古力呢種只係叫傳到個波出去嘅級數嘅球員都打得有板有眼
世界有幾多個卡奴奴
之前嘅所謂刮刮卡
例如高美斯,而家賣緊嘅巴西仔
再之後嘅意甲最佳後衛阿些比
青訓加比亞呢啲都係
爭四都抆水
而家爭冠有咩可能中堅位放個不明因素落去
話就話第四中堅
米蘭嘅傷病史咁差一定大把機會要踢
第三中堅卡查大傷完打唔打得起都未知
羅馬大傷前都係歐洲唔知咩無比人扭過嘅數據王
傷完成個雪糕筒咁
第四中堅放個刮刮卡真係好危險
羅馬如果肯留隊同打後備
點都好過博一個不明因素
我自己覺得
最好當然係買到botman 呢啲級數
次一級就續羅馬,將啲錢放前場
去意甲都一樣比Lkk屈架啦
我都唔係好明 羅馬傷前雖然唔快但明明靈活度好夠
但一傷完鈍晒
係 季尾古力正選有個人係中間做到駁腳已經順好多
搵到個人去解決呢幾年係前場同對面禁區頂冇人組織到進攻嘅問題會好好多
古力唔係一撞就跌
起碼做到駁腳同護波

唔似巴謙
一直負皮果個傻西追po仲密過米蘭fans
你乜嘢size? Btw 仲有埋烏克蘭國旗
Milan are working on signing Ziyech from Chelsea on loan with option to buy. His current salary is €5.8M/year. Using the Growth Decree and the addition of bonus, agreeing personal terms with Ziyech won’t be a problem for Milan
可以借既話就好
鬆身咪好囉
又唔係個個都球員身型成身肌
冇乜可能用純十號仔
上年查狗咪又係要幫手回防
可惜係慢翼
我訂咗未有消息
想要布魯日雙星
技術同組織能力都ok
比較想cdk
lang 冇咁優先
Now講波佬叫佢施一招
借ok嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞