[redbird out] AC米蘭球迷討論區 306

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
Piero #Hincapié's agent: "I can confirm #ACMilan's interest in him, but at the moment they are discussing with #Bayer to simply understand how to continue to develop together."
仲衰撚過We are so rich
果陣都叫拎過一筆錢出黎買人
雖然多數水貨
睇埋成個轉會先作評論啦
希望可以鞭屍
韋拿度母, 華拉堤, parades, xavi simons, Gueye, Pereira, Herrera
R山
RED BIRD
咪係

同埋唔使下下close to 自己就話實比人搶, close to 人地就屌人爭唔贏嘅衰啲講r山psg都未done deal啦

另外係咪真係半年前口頭傾好晒都唔知

希望紅鳥最尾唔好搞到我呢個comment 柒晒
紅鳥:我咁貴買返來,仲要我使額外錢?!
其實我覺得R山唔係特別吸引
又驚佢傷, 又驚佢變返重度
係一直無咩傳其他中場

想要個防守能力強D嘅拍阿東多D
其實到底咩原因可以拖咁耐
雙馬又好轉又好
Paredes傳去狙
韋拿杜姆同靴里拉傳放賣
西蒙斯自由轉會燕豪芬
多仔35m買haller
除左力子仲有邊個傳過但仲未轉會
多仔公布新球員號碼條片好型
我地可唔可以唔好再柒出地球
算鳩數啦PSG 條中場點搞都係柒架啦
不外乎都係馬隊做唔做紅雞既馬,馬隊有幾多權力,做ceo既話有咩plan喱d....
仲未計紅雞要點樣安插自己人,同馬隊deal點夾之類,之前聽過個講法係紅雞買人好似都有套system架嗎

報紙佬喱半年吹既未必假,但換老闆真係影響好大
之前李安揸旗
Repubblica: #Ibrahimovic, signed €100K bridge contract until January.
有無巴打好想扑暈自己到轉會完
有時唔想睇新聞
又忍唔撚住狂F5 Twitter
唔好咁緊張先,仲有成兩個月
真係冇錢留pobega 都叫有四個Cmf
下年應該仲係換唔怕冇出場機會
望Cdk 快啲傾好
再加隻右翼
好辛苦
好憎意大利啲記者
太垃圾
xavi simmons free 去左psv
哇, 佢地唯一一件有潛力又出名少少既青訓都唔要
賣得太趕
咩都未傾好就簽
真心on9
其實有白普巴,平平地追1,2個後備幫手打cm 仲好,練多d阿Ben 同阿東仲好

攻中,右翼同續Leao最重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞