[redbird out] AC米蘭球迷討論區 306

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
其實中堅嚟講34歲唔算太老
大把例子玩到38-40歲
睇佢出場數字又唔使太擔心,不過唔知使唔使好貴姐,我哋可能都係預幾M,但始終係主力,拉素未必咁想放
Acerbi點都好過Google人/刮刮卡
我係唔明大家睇到佢咁差
第4中堅勁少少既點會肯黎坐
Acerbi上年入4球咁勁
同埋國家隊好似仲kb入選同出場踢下
而家人工好似2-3m, 轉會費最少都幾m
羅隊肯留好似留羅隊好過
雖然係真
但同拉素簽acerbi 咪即係俾錢拉素簽羅隊,仲要個位置老左勁撚笨柒
係, 搏個後生, 都好過簽阿切比
如果係基金佬, 見到年齡已經Ban左
紅貝傳去Monaco喎
我都唔係好明,拉素本身felipe已經free走,個龍史達高沙又free走,如果放埋阿沙比,成條防線砍掉重練咁
拉素幾信沙利,可能係佢想斬掉重練都唔奇
羅隊免簽去拉素
艾沙比要科水先過黎米蘭
我情願比多少少錢落去羅隊到續佢約

屌 Botman冇左搵件咁既人返黎
你屌埋我果份
奇怪Monaco咁有錢 但一直甘心做selling club
買左件野比皇馬
好似話前幾年, 個班主離婚, 比老婆分身家之後無心搞
我都唔明點解咁唔中意艾沙比
如果唔洗轉會費其實幾好
新耶比斯
一陣過到黎又陰陰嘴笑
尊重番
話晒都奪冠功臣
兩粒春果陣都踢到小兒麻痹咁
依家仲要得返一粒
最深刻係baka同kc 2個傻仔
Arsenal board and Mikel Arteta both count on William Saliba as part of the team for next season.

Been told situation could only change in case of crazy bid. Arsenal trust him - keen on discussing a new contract.
真第四中堅嚟講好差咩
實力冇問題
係唔知成本幾多
比阿迪達搞到無左攞英格蘭homegrown球員嘅機會
都仲傾續約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞