[A/I]《Another Eden:穿越時空的貓》(56) 1001 記得開post

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
八妖迴生已經好難打
呢粒唔使Extreme
我知...喺STAGE 3...
但我只打完STAGE 1...後面之前試過爆咗回合數....得閒要執過條隊打快D
幫我試下係咪照抄就過到

有得抄,感謝
深海大小領主各差幾十隻就全150
搞掂先可以裝備自由
其實落陷阱個陣d魚駛乜淺色
直接唔show唔得既咩
full list好有用喎, 睇到咩池有咩魚, 同埋叉咗幾多隻

小領主150了,大領主都就快了
睇唔明點解打蘇菲任何一種反制xx都有效
定平時無屬性魔法都可以用任何一種屬性耐性頂?

原來除左一鍵加點
點個技可以幫你成條路自己加
蘇菲見D片講到配布一定要用學妹/阿爾德咁
就研究點唔用佢地打
暫時都仲做到1T AF, 2T滿條, 3T AF 打爆1粒 + 另1粒殘血
但淨化解除咗減傷 4T死人

每改少少就要重新記一次AF迴圈次序,煩到嘔
而家休息緊
2T滿
慢慢嚟啦, 隻王唔會走

話時話...順利嘅話我隻阿爾德一個月內就可以255了
以後抄功課又方便咗
200天差40力10速
夾硬用有機會頂到

想要力速智減益耐性<刀>,又要農古東先可以繼續挑戰蘇菲
深海係落陷阱定直接叉
好似話叉抵玩啲 但我成日出得一條。。。
一定係叉
都唔知整d一定要叉既魚做乜
蒂亞朵拉個落痛冇傷害 + 全體對象,又知道蘇菲會回血2次,諗住fit晒
點知痛傷1 tick扣多過50%
又要換過晒D靈晶/礦石

一來一回用超過10粒,測試失敗就要用更多
最後係唔夠復原礦石搞到唔想打...
好似通常都係寧願農多D都唔會咁樣成日拆來拆去, 所以好多人一堆復原礦儲喺度冇用
咁要起碼要玩多1年先夠整多套
已經9成時間剩係用<劍>同<刀>

唔夠復原礦石唯有試下改用賽勒斯
但水斬得2hit,應該唔work
正常綠票分配妥當嘅話,隻GAME玩大半年靈晶礦石應該基本上都夠用? 唔夠嘅部分好似都唔使成日拆
我都玩得唔耐,又走太多冤枉路,唔太清楚
玩咗接近半年?
其實大部分時間礦石都係放穿痛、脅痛度
但蘇菲應該用屬性弱點靈晶都夠力,咁就慳一個毒/痛技能
2隻輸出來回調一調就要12粒復原礦石

第2粒脅痛打2星期先有,唔知幾時先有第3粒
巨魔個劇情同d迷宮邊個係負責人,
垃圾到咁既喂⋯⋯

Btw⋯⋯哩d細心位又好正
迷宮都有分垃唔垃圾
想問係咪每一話外典都係咁長氣教會個個外典玩完第七話,每一話d對話長到訓著幾次都未講完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞