[A/I]《Another Eden:穿越時空的貓》(56) 1001 記得開post

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
多謝巴打們
以下扯返正題

諾克西斯入隊條件: 完成20層3次
換齊10個起爆劑條件 (諾克西斯永久buff): 買齊吊飾再同鑑定大叔講野
仲未齊吊飾
cls 買齊吊飾
1-4F跑ONLINE跑咗50次都有
Thz
我完成過兩次20層都加到剷哥, 所以計法唔係咁簡單
至於起爆器...聽講大約用萬五貨幣應該可以齊10個
我2次20層 + 2次4層都無加入
可能係總數爬60層?

吊飾我特登換剩1個500幣搵大叔,拎唔到第10個起爆劑
可能換挖掘硬幣都計
邊度換起爆劑?
拎諾克西斯後搵鑑定大叔
有冇手痕人士外史一開始剩係去月影個池係咪會中月讀

對不起書書我真的需要那個酷東西
我已經自轉咗ES米悠,未試過自農咁快手
生平第一次用圓玉買書

早知有咁好彩雷隊湊得齊角我之前就唔使苦戰EPS-209
米悠一本都未跌
最後我都係照打VH夢幻樂園未買過書
黎緊邊隻隱王勁(厚血)到要預人用雷隊打
然後AS阿佐美/真顯然伽流緩和
去VH夢幻樂園有冇順便做埋四屬精靈武?

雷隊最近見人地係用嚟打小藍
不過大大唔係玩開配布角咩, 做咩走去研究雷隊唔玩剷哥
去VH夢幻樂園有冇順便做埋四屬精靈武?

咩來

幾肯定CC三(四)子係緩和配布隊打16妖用
所以諗黎緊AS阿佐美/真顯現伽流傷害大buff緩和咩 (可能係15回合隻樞機之影)

我當賽溫係非配布,根本用唔到鏟哥
主線送嘅冇用嘅武器VH夢幻樂園打素材可以強化
難得去刷個咁蝕嘅副本無謂浪費
即係每版打晒5場卒?
OK
咩料啊又出有啲驚
研究到點打災禍魍魎 EX3
但應該唔夠復原礦石玩 EX4
庫利歐個AD難打咁多既,平時個d AD用人魚就r痕咁,而家一下秒又有鎖血冇得拉比絲一T過
仲係唔可以過game去steam
有冇人試過電腦用google play
你綁定完 點轉都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞