[A/I]《Another Eden:穿越時空的貓》(56) 1001 記得開post

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
我一轉去steam就彈game
之前見網上有人話有電腦google play所以先問
STEAM 都彈 你用模擬器更加玩唔到

應該電腦問題
我拎得6個,點拎埋其他?
買齊吊飾(消費鑄幣)
聽cradle巴講法,鑄幣換挖掘硬幣都計
買齊吊飾就齊10粒?
做咩姐
原來彈還彈
DATA已經過左
我開NEW GAME係開番彈DATA既SAVE

又可以玩番
爆左主線女神之後冇玩過
係咪新外史會送1000石
有冇其他外傳會送石
而家先買完2哥,得7粒
我頭12層清小怪盡執野
13層層開始睇千里眼有幾多粒,夠6粒就用
淨執小打怪
17層就用藥水殺擋路only
王就用弱化寶珠
係咪買完3哥就齊?
唔想無止境咁刷
我話聽講消費大約萬五鑄幣應該可以齊10個咋...
換挖掘幣唔知
我最近黑仔到1-19層全清都冇半粒弱化
好艱苦先打完廿層
(17-19可以全清係因為果場執到符文夠每場AF)
咁得2個消費方法...
我冇換過幣,特登換剩一個500幣吊飾都拎唔到最後一個起爆劑

12層都冇弱化就要13-19小怪全清先安全
技能各一招+5就夠,其他+哂能力符文
迷宮肯用kill app大法嘅話理論上係必過
(全滅前kill app,大叔開住清單kill app洗商品,甚至每隻卒kill app都可以洗卒嘅組合)
所以迷宮難嘅地方在於如何快速穩定地跑晒20層

我最後選擇放棄,重複跑4層算數 (4劍+煌斬陣)
一轉5分鐘內,100%穩
換10lv直王得唔得?
時空扭曲糾正者之試煉 EX4 仲易過 EX1
岩岩開始外史,覺得早幾個月課金都幾值得!有op真係覺得有貨俾玩家
用lv10吊飾入場直接去4樓打王得唔得
理想係豪腕III,虛空III,超轉生(level 10)
但豪腕II,虛空II,大轉生(level 5) 已經可以開始刷,有煌斬陣就得

三攻擊劍,Mona
入場其中一個攻擊劍裝斬擊,Mona裝煌斬陣,然後開始跑ONLINE
無視所有寶箱、寶珠,直奔四樓
1T開陣,2T或3T AF (連續刷嘅話未必次次都有半條AF)
阿貝托斯有機會打多1個回合
離開前記得續煌斬陣

大轉生開場嘅話,level 8打阿貝托斯,level 7打奇美拉都好穩,無試過再低D level打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞