[A/I]《Another Eden:穿越時空的貓》(56) 1001 記得開post

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
屌,中普通版人魚好唔好追AS
外典對話特別多
我直頭當輕小說睇

未來外典都係咁,不過得6定7章
STAGE 2:
因為有wave卡住,所以裝備基本上抄足,費事傷害打多咗對唔到回合
第7T打唔死敵人, 到第8T一個滅風神鷹打完

STAGE 3:
發覺照抄第4T打唔死敵人, 加攻太大力又儲唔夠AF, 最終幫阿佐美加速解決
然後到5TAF後捱唔住敵人攻擊, 於是我喺AF入面加咗反制火焰

全成就達成,感謝大大攻略
因為我好多隻人都未80級
加上速度亂數 (差20速都幾容易出現超速)
成日覺得攻略好難照抄
全部人255再試
刷啦
然後抄EPS-209
本身第一個AF成功已經率極低
偶爾成功打到後面,到第11T琪德又死咗幾次
試過琪德唔死,打到去由利上前,由利又隨即死咗
我放棄了
摸Murphy打法果陣記得好穩的
中間應該唔怕速度亂數

你睇下同條片有咩分別
https://vimeo.com/726474293
話時話師兄點開AF的
我係平放電話係檯面
右手食指放定係第1個技能個位
左手食指篤AF掣嘅同時右手就開始郁

咁樣篤比單手快到1招左右
終於唔知點解打完了又要感謝大大

AF我都係左手開始右手技能
但係個人反應遲頓,技能又好似撳到撳唔到咁,背咗次序但手同腦又唔知點解失控
我都啱啱打贏咗蘇菲
MP計得都幾盡,月讀完場0MP

冇用阿爾德冇用學妹
仲要係5人隊伍
好有成功感

特登升晒4條友80級先打蘇菲以表敬意

係咪有人100抽啲野比左我啊?
你屋企火燭唔係意外
最近10000-20000石都好似無抽過好野
皓月5星 Class Change
夏濃5星 New
拉蒂卡4星 Class Change
雷莉4星 New

應該得咁多
各位好, 入坑約莫兩個月, 國際版.
想問下, 阿佐美係咪已經有AS? 同埋珈琉係咪有真顯現?
係咪淨係日版更新左, 國際版未?

你預國際版9月有啦
NO
NO
YES
8號先出 玩野咩 張券又唔知抽咩
又岀乜撚?
負皮我比的
外史
唉屌,5想挽
好勁
非頭10個post嘅小眾遊戲討論串都可以呃到10個負皮
其實邊度睇到個角色有無得拎專武?
我有維克多as lv80打晒角色任 都係話無既?
除左lv80 打晒角色任 其實仲有咩條件?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞