[A/I]《Another Eden:穿越時空的貓》(56) 1001 記得開post

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
唔係 幾常見
thx
藍星個個就係as版?
岩岩打完25章突然多左一大堆野可以打
有無咩新野係會開始d角可以提升?
男主都係要自己升星? 我以為佢會跟劇情變勁
25章d怪突然勁左唔少
我d角60lv係咪要開始整裝?
最易係廚師裝?係咁執食材就得咁好似
之前睇到有人提咩靈晶 又要成48章先有
琪德升5星用個個命運書 係邊刷分數好d?
睇哈巴太多資料 好亂

第一部個故事都幾好睇 尤其睇到男主真身真係設計得幾過癮 隻奴又好撚慘 都唔知佢俾人陰定真係唔小心
咁撚樣囚禁左咁多年變左痴線
d迷宮開始好煩 唔難但係煩 想開晒圖行兩步又打一場⋯

想問大家,如果無紫裝槍手 d mp點先夠用
我真係超好彩抽中佢 場場第一r就可以0mp出招
無佢點q樣野打 帶得一個便當⋯

新手打主線真係要直打到20章(打完鬼龍)好d
時空穿越方便勁多
MP問題...其實好多迷宮深入到一個階段可以開捷徑, 或者佢直頭開多個傳點俾你
唔好嫌返村回HPMP麻煩就得了
唔強求1回合殺怪 又可以將角色放後排回HPMP
黃色星:NS (原版)
紫藍星:AS
淺藍星:ES

防具整CC虹防先,廚師防具數值其實低其他後半60防具一截,不過主線夠用有突
琪德刷分一係返異世界調高難度打野怪,一係紅、綠票副本
我新手果陣真係每幾場小怪就換人坦幾回合,其他人退後排輪流回魔...

打完第一部

血牛
255泰坦:
收皮啦, 男嚟嘅

冇你冇game玩
As米露莎 係咪主要放唱歌?
我抽到之後哩兩日用佢都係第一r就唱第一首歌加攻
你地係點用?

Cc虹係咪都係用綠票打返佢地個副本拎發光道具同設計圖就得?我睇廚師裝好似比較易整 無咩特別條件 所以諗住整左先咋

真係要輪流上⋯一定打得好痛苦⋯

Sorry好多野問
隻game幾好玩 不過真係好用時間
多功能打打下又出一堆 有時都唔知係咪有用
好似釣魚 挖礦 木材 個類
男主升星,查完先知要打王城拎書
琪德咁好用 又要刷分先有得再升
話說 第一次打琪德個時 miss左幾個任
墓碑個個 我見到出左黎 但係又無野選擇
之後我無係第三話再返去睇多次⋯
想解返要打第四次先得

想唔睇攻略玩隻game要走好多歪路
隻game如果d提示多少少就好

希望之後劇情都係咁正
基本上所有夢見角我都唔識用
虹裝備係打CC自己個故事整 (設計圖:2周目異夢時之塔,素材跟攻略執)
鍾意咪整廚師裝備先,可以順便刷Tales協奏分數

釣魚建議冇野玩先搞
煤礦有艾美本4星書,值得每日跑幾轉慢慢解嘅

故事嚟講外傳、外典大部份都唔錯
主線第1部之後就... 你問其他人
廚房佬巴打貢獻大啲
新手用米露莎基本上唱歌就得了
如果多打幾個回合,可以1T放深淵刺針/之矛,2T先唱歌
部分角色技能說明好長,慢慢睇哂會長知識,角色/技能可以更靈活運用
一話2個變as
1個變as變es
諗咗陣EPS-245 Quadoxin
似乎冇解增減益粒靈晶都幾惡搞
瑪娜最大問題係配合唔到雙擊陣

收工訓覺
有人魚仲洗唔洗抽米露紗?
有石又冇原版抽一抽冇壞, 始終有月光陣
想問下而家斬,突,打有邊隊比較出色?
定已經唔洗組純斬呢啲打法?
出招雷陣未
隱王逐隻揾片參考
道中咪有乜用乜,拉比絲,燕AS,伊娃 etc...
今日見到條片玩免費角好勁
不過好高配
https://www.youtube.com/watch?v=nj13OqDU5Zc
接受半隻配布嘅話可以用埋賽溫,風陣庫里歐Zone覺醒又係勁到癲
越黎越後悔冇玩日版,但冇動力由頭玩一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞