[A/I]《Another Eden:穿越時空的貓》(56) 1001 記得開post

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
起爆劑有咩用?
唔100%肯定
應該係永久強化諾克西斯嘅道具(非消耗品)
佢有咩道具?
分類係關鍵道具
最多10個,直接影響技能威力
迷宮全技能一覽 (搵唔到中文版)
https://anothereden.game-info.wiki/d/%A5%E1%A5%D3%A5%A6%A5%B9%A4%CE%CC%C2%B5%DC

測試過20F尾王用以下組合啱啱好夠力3T完場 (1T展技,2T AF,3T補刀)
吊飾:豪腕的吊飾 II 虛空的吊飾 III (成長的吊飾 II)
Lv52 攻擊型(劍) 弱者斬.真 +5
Lv52 攻擊型(劍) [任意斬擊技能]
Lv52 劍 技巧型(劍) 破鎧斬.真 +5
Lv52 劍 Mona 斬擊 展技.煌斬陣
全員被動能力:無

全員裝滿4個垃圾技能,搏2T冇封印上述招式 (Mona可以封印展技),唔好彩就kill app
(有更多技能、能力可以直接打,純粹示範輸出下限要求,可以安心落20F)
快癒之歌可以解封印

有弱化寶珠可以舞一大輪等5T定6T先AF,組合要求就更低
睇完大大下限示範, 後悔上次執到唔少好野都唔上埋17-20
其實好多技能組合都打得贏
超負荷・真+5、 暴擊率100%・真+5 (唔記得中文叫乜) 都好勁
主要想講20F輸出要求冇想像咁高,同唔需要減傷、回血

反而17-19F最難打,可skip則skip
唔小心嘅話有1T全滅,kill app都kill唔切嘅風險
(有猛攻之歌加速、常勝之誓 +4 會舒服好多)

Cls
20紅票唔跌女坦同雷陣書
渣ga

已經有兩本米悠改典

法國想有hp最大+全屬+力量係冇咩可能
屌,成個月無改典
之前出埋D有既改典
打咗最少5個鐘.終於打完廿層
石頭只給我2白1金
17-19層被你嚇到我完全唔敢試打
全隊滿血,有心理準備隨時kill app無事嘅
OT借位提問

大家平時點閂手機game的
遊戲內menu揀離開遊戲,或按遊戲內右上角x (如有)
就咁kill app,或撥返出手機menu
真係有人咁乖撳離開遊戲
想寫隻反常識解謎game
其中一個解謎位需要去menu揀離開遊戲

但唔肯定一般會唔會咁乖咁樣閂game

[OT完畢 ]
撳手機退出鍵, 遊戲系統會問我係咪要退出遊戲, 確定
請問又更乜撚野新?
諗起玩過一隻解謎驚
最後謎題我係驚到搵咗成個鐘都解唔到
最後睇tip先知要重新載入,個答案寫咗係loading畫面到
我屌咗一聲
神迴避系列都做得唔錯
樓上巴打講既情況即諗起佢
好多古惑位
已經16000石啦
得村雨、美露迪、同兩次新公主係5星
其他得3、4星
哩個女人淨係識係咁對不起

Btw 保護公主個男人好似係坦,值唔值得升5星 岩岩無啦啦出左佢本書,又有5本詠夢,定係留詠夢好d
唔值,而家得打迴生威一兩場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞