[A/I]《Another Eden:穿越時空的貓》(56) 1001 記得開post

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
關事....執到一堆野都要識點樣盡可能裝到最好...入面見到商人都要識買乜賣乜
見到頂級野當然識用...但冇咁歐遇到嘛......
我帶左3斬1杖入去
打到12都係得1個2級斬

呢啲都係只係中上級野
想知稀有級係咪5項能力
全滅係咪會乜都無晒,定報酬每4層保底
kill app大法會唔會離開咗迷宮
迷宮最好保留真猛攻之歌+5
2個打手1個上buff1個回血
後期會送/npc俾你買技

聽咗巴打講
揀咗拉比絲
係,我用從新入貨卷大手入
我記得巴哈有個曬武器串, 你可以搵吓
邊有保底咁好.....
KILL APP冇問題, 大家刷商人都係瘋狂重開
反而想知KILL APP避全滅會係咩情況, 見咁多人打輸嚎哭
roguelike兩個鐘全滅出返來乜都無 (10~20%貨幣都好) 好hardcore,唔似時空貓

定其實預咗人kill app
我刷唔到商人既
Kl完入去又係果堆垃圾
迷宮第5層開始會出現嘅商人喎
打開貨品LIST 見到有3級符文但冇個想要 就直接KILL APP 唔好CLOSE條LIST
原來要唔close條list kill apps
建議有心打到20層嘅巴打帶3隻攻擊1隻支援
3隻攻擊帶唔同種類如拳槍劍, 咁就唔會去到後面好撚尷尬主攻手冇啱用技
當然你鍾意SL商人到有啱既技能就當我冇講過
時貓close menu就auto save是常識吧
明白呢個道理, 有時唔小心做錯事都有得返轉頭
我3斬1援用斬陣
想問下主線打完晒,古東現東換晒野,未東換左4把武,咁紅票刷阿爾德,綠票打未東,消完票係咪應該優先打外典同外史?外傳唔係刷迷宮個d肝到仆街
詩人又搵我3日遇2次
負皮是我比的 玩左咁耐見得一次
2.13.100改咗有機會係地牢出現?
不嬲都會出現 不過機率低
一直都有 好似1%機率遇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞