風劍8頂降+8000風卡換風劍9次降

1001 回覆
132 Like 10 Dislike
其實加速度同最大速度唔同單位黎冇得比較

不過你話chok完魔鞋果一下, 果個速度會唔會大過"最大速度" 我覺得係會
細個玩呢隻game最期待就係買super card每日睇下中咩9lv裝
呢啲梗係團戰襯亂偷兩刀
我成日用444去高頻屠人
拿,我就無提過火鞋既,我就唔明你假設我提火鞋做乜

另外,你又話1秒chok幾次魔鞋先快,係咁快啲,定靠最大速撳實快啲?呢個我覺得可以咁:

風鞋A: 大速45%,魔鞋6秒36%
風鞋B: 加速45%,魔鞋6秒36%

假設兩個平行線咁一齊跑,風鞋A chok到魔鞋後馬上起跑;風鞋B一秒chok幾次魔鞋,邊chok邊跑,咁邊個會快啲到地圖另一邊呢?咁就要睇有冇人拍片先知了
唔同清況下各有優勝啦當然,但我地講緊既係兩仲唔同跑法
反勝真係好興奮
咪搵個長氣既狂打佢單檔囉
火鞋係著重 加速度
風鞋著重 最大加速度
所以先用火鞋同風鞋做比較
火鞋可以禁實A 鍵 + 好似enter(印象中)就變chok 得快
果時台灣ser 咁有咁多上下3頭S
上s 加速度27%
下s 魔鞋6秒35%
都已經好值卡裝/錢
成個風魔車過黎
火鞋係著重 加速度
風鞋著重 最大加速度
所以先用火鞋同風鞋做比較
火鞋可以禁實A 鍵 + 好似enter(印象中)就變chok 得快
果時台灣ser 咁有咁多上下3頂S
上s 加速度27%
下s 魔鞋6秒35%
都已經好值卡裝/錢
有無人覺得彩虹冒險算多女仔玩
你好似無話過要比較喎 係我話兩對風鞋比較,你先話要比較咋喎
見你呢度咁講
所以咪用火鞋 風鞋 做例子
將起步扭力(加速度)馬力(最大速度)
解釋等你易d 明白
兩個S 取決於玩家想玩咩類型
無特別意思 但一般係加速度值錢d
俾你地勾返起d 回憶
好多野都係你地講先記得
以前玩開火斧爆擊水男 一刀死
肉身防禦
你話一秒chok幾下魔鞋先至快,我咪同你假設個實驗,大家研究下撳實快定chok魔鞋快囉,點知你字面上覆我個實驗既留言,但實則覆我幾個鐘前既留言。真係唔知話老友你龍門任搬定思維獨特
火魔鞋係咁chok會唔會快過風鞋長跑
當年同期仲有隻勁舞團
彩虹算一般般啦
都係game識到幾個近年齡既女玩家
試問有邊個咁得閒做呢d實驗
如果有私服等你做完話比我知啦
你做完話我知都得既姐,我真係好想知"一秒chok幾次魔鞋"可以快成點
其實通常風鞋會買加速度, 火鞋會買最大速度
因為用黎彌補佢既不足
火鞋本身加速度已經快, 除非想當常駐魔鞋咁用, 如果唔係一般會追最大速度

風鞋就起步太撚慢, 所以會偏向買上s加速度既鞋
我直覺就覺得唔會既,但有好幾位巴都認為瘋狂chok魔鞋可以突破對鞋本身既最大速。

如果火魔鞋係咁chok仲快過風鞋最大速,咁我都真係叫果幾位既巴一聲大哥
其實係人都明 加速度vs最大速度
係研究緊魔鞋應該配咩上s
成日馬力做乜9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞