風劍8頂降+8000風卡換風劍9次降

1001 回覆
132 Like 10 Dislike
屌你老母有聲
你地一開波話高頻冇技術,依家又改口話收裝仔
唔夠人講就屌人老母
冇人幫你口就話我其他post被人屌

ok我錯 放過我得未
高頻最勁最有技術
隻game都笠咗咁耐
今日心情好 但都想屌你老母
唔記得點玩 有冇可能用技術贏到靚裝過你嘅人
唔好講呢啲呀 會有人答你啲人有靚裝都有技術架
當然有666贏999大有人在
普通9劍贏頂降9劍 咁樣
又要發爛渣又要扮心情好,辛苦了
當年大把冇錢小學雞又低玩起慢慢上999
屈9高頻收裝冇技術一碌鳩打一船人
你都係想人地覺得你玩中頻屌打高頻突顯自己勁d姐
緊係可以不過有咁既技術既人好少見
教滑火 10卡
公道講句
淨係哩係中頻打飛機話自己技術流嗰d就算吧啦
有好s d既7裝再靠技術都夠係高頻出名,三谷嗰班d裝都唔top,一樣係高頻屌打大部份人打出名堂
當年升咗土魔9
滿心歡喜去洗大亂鬥
屌出聲
Ching中肯
我同意中頻係有高手,不過高頻一樣有
希望飛機佬唔好嬲🙏🏿🙏🏿
你會唔會自己幻想多咗呀
我自己係04 05玩過中頻一段時間識咗好多玩家
05 06 07年時自己上咗高頻做賣買賺卡
放過百幾萬卡出去
賣過大把裝俾班新玩嘅所謂高頻玩家
然後見住班中頻嘅慢慢轉上嚟高頻玩
完全企係第三者嘅角度
佢地成班一上哂嚟真係屌打哂原本高頻班人
不過唔知你點定義中頻定高頻人啦
見你自己都識講個個都由低玩起
可能你講嘅高頻人係我記憶中嘅中頻人
你都知自己當年係小學雞唔識都好正常
無人要突顯自己勁d 隻game已經執咗笠
而大家都已經二十尾三十歲 講嚟都係回憶下
仲執著勁唔勁?
股票又話人豬得多要發洩
你條撚樣都幾多幻想
乜都知道諗出嚟套係人身上
最後都係要屌你老母
因為無論平時你乜嘢post講啲嘢都好黑人僧
你係咪無乜朋友?
柒左就認啦
郁啲就屌人老母嬲能到
就係執左廿年都要扮勁呢下先柒
乜撚野中頻人高頻人
係條撚樣一開始係講高頻玩屈裝冇技術
柒左即改口風話收999裝嘅直接入高頻玩嘅新人冇技術
原本討論緊彩虹,係你唔夠人講自己扯開話題先講我股票post好多人屌
邊個先多幻想
咁都有得嘈
呢啲小賤種真係
好地地討論懷舊隻game都要發脾氣撩交嗌
講番彩虹,如果而家開番正服我諗都會有幾多人玩,私服人太少又難搞

而且彩虹有度好係,佢有好多模式有啲耗時唔長嘅模式幾啱而家大個咗嘅前玩家玩

得閒就上去打幾場對抗,打吓足球咁,諗起都正
老屎忽加新玩家

推到佢重啟
我記得之前個代理叫猿人,好希望有啲大代理商試吓傾唔傾到番嚟做
好嬲好嬲
唔係猿人在線咩
騰=新代都殺。利申真係想玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞