風劍8頂降+8000風卡換風劍9次降

1001 回覆
132 Like 10 Dislike
私服太易得到9裝,冇左慢慢成長嘅成功感
同埋人少玩春咩
更正 係掉返轉
禁轉4色
轉轉圈風火魔
原來係咁
勁快自轉仲正啦
可惜當年我冇追埋魔s
不過講起黎魔s真係勁少人追,太貴又冇其他裝s咁實用
印象中淨係記得有個水魔7係禁止人移動3秒31%
呢個係我記憶中最靚既魔s
最鐘意玩風魔自轉
喺韓彩地灘執到上下s都係自轉錯版裝
回憶返晒黎一陣再睇埋蝶
我當年玩韓彩都勁多sk1,2卡賣
因為開左勁多ac每日登入有得抽sk卡
當年仲有隻企鵝仔 我最中意呢隻竉
呢隻竉要4億彩金 後期d人仲愈賣愈貴
可能真係太得意同靚既關係 實際用途我覺得麻麻
PS: 裝備發動率(全裝有金同屬性計算)
80%/100%/100% -》90%/100%/100%
同埋有時爆魔唔扣氣(同SS魔效能一致)
以前bug卡係究竟係真有其事定騙局黎
笑死
俾死神打到食左水晶之前都成日見
好似送好lv fusion 同skill fusion
Level就賣唔到錢既
Skill一個冇記錯都賣到成千幾萬彩金
仲有食卡快
講實用寵3色史萊姆已經好夠用
紅竉最實用 補血補氣
不過其他竉每款都有儲一隻 不用冇用/少用
99億彩金好似6舊水
其實有錢就大把裝玩
不過當時未出嚟做野唔會用錢玩
瘋狂賣sk賺錢儲全頂裝,儲左幾頁就同我執粒
卡都冇能用既
後期用sk卡同彩金交易
有冇韓彩ching記得當年有個犯眾憎嘅人叫Starka
條友個垃圾網絡lag到打唔入嚴重delay又鍾意踩場
同埋成日周圍撩交嗌
樂古好似都有post講佢
風男射蝶都玩埋咁癲
睇片見到d轉轉鬼係度搞鳩人,煩燥感都返晒黎
大路嘢成日玩,無聊玩下冷門野
竟然冇玩過呢個時代
秒龍都係人地教我 咪有有個格俾你買野既 要配一個金鐵罩(必要),一個三連射(必要),另外一個隨意
傳送門入左去之後 向上移兩步 再向左移兩步 跟住就要企定 落龍係天空轉果陣有黑影既 數住佢會轉到第6圈落黎 落黎個位置個龍頭岩岩好對住你 開金罩+三連就秒殺 (配頂降效果更佳) 試過用頂傷火杖9 未必秒到 有失誤
牛果個睇到一開波一堆人圍住石頭人轉轉圈放屁笑撚死
韓服認錢唔認卡
可以BUG到個樣, 但實際用唔到
我都係咁solo龍
不過唔明既係佢d傷害判定點搞
有d位低傷有d位高,仲要場場random
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞