風劍8頂降+8000風卡換風劍9次降

1001 回覆
132 Like 10 Dislike
果陣間唔中都會入場同人空裝火男單挑, 真係好考技術, 如果唔係俾人屈劍尖屈死
彩虹d 對戰真係好出色, 當時d network 咁廢都咁好玩, 如果擺係依家光纖年代其實一定仲正 起碼會少好多lag 既情況

不過呢隻game 真係賺唔到錢, 真係完全唔駛課金玩左成個童年
後期想賺錢又出寵又出13又出幻影
搞壞哂隻驚
不過都有啲人重課件裝上金999日
同一套裝 唔同角色用唔同效果
同一角色 唔同屬性 又唔同效果
千變萬化 太神

土斧隱鞋 新土男 打團戰 一野扑落去彈飛幾件
奶油d粉腸 大土場團戰 同舊奶油 水弓
又無限mp 又難睇 瓢下飄下
再加個水魔4 自帶呃防 勁仆街
btw 水魔土魔4係窮人恩物 明既就明
d高手控得好撚好唔係講笑走得勁飄
aggar
隱鞋係 高手單挑 會好輸蝕 因為太被動
想玩
土魔6水魔4
打000火男真係最刺激
冇任何因素,最純粹既技術較量
鍾意玩既人都唔少,開房一定好快有人入
初頭我鐘意風男,越玩得耐越唔鐘意
手短過火男,轉身起跑速度又輸火男
玩得多火男成日劍尖短位屈死d風男
卡拉直頭係火男極端版血少但起跑轉身超快
13角真係崩壞晒
法師帽 轉速衫 加速鞋 劍 火炮
團戰配火杖3連鳩射都打撚死人
最鍾意用風女玩細火場
不停按防禦退到人地前面
再推佢埋火 扣到得返一血
但又唔殺死佢住
整到佢成個畫面都係紅色 係咁"啊!"
中頻玩左好多年成日同打4v4土團
呢隻game 配呢個年代既網絡速度一定好好j

而家再出 好似lol咁出下skin 或者課金先可以
開某啲mode 既場

其實有得做
唔明 魔4有咩特別?
水魔4類似土魔9咁易呃防
而且水魔4範圍係大過5 6
水魔1-9lv ,得lv4 做到短暫停留 同 延遲攻擊效果
土魔 我冇記錯 4/7/8 都做到停留,lv9 先有擴散個下呃防

風魔最易防 ,火魔最易比人呃防
btw 火魔專克風女
呢個驚勁大認真玩又得
9玩又打 記得個陣玩雪球笑到仆街
係咁推人出去死

跟住打牛咪右上企位,有d仆街仔推我埋d尖刺度 未打得番半條命
你見識過風女風弓細火場威力未
火魔9慢到見到佢就好大壓力
又慢又最傷食一下就大半血
通常冇9裝嘅人成日話中低頻先係真高手
明明9裝能力值高更考反應
屌屌屌屌屌 好撚正
黑橙可唔可以代理左佢
應該咁講 999裝都有技術流高手
但我眼見既9成都係九斬流屈機體
土女
土魔8 土斧頂傷 土鞋頂速隱形
打團4p4 隱形爆魔再吸血 屈機爽撚到
唔明點解土卡咁唔值錢 明明土裝好好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞