風劍8頂降+8000風卡換風劍9次降

1001 回覆
132 Like 10 Dislike
反方向A減速
果兩日係將自己電腦右下角個時間
例如真實日期係2022年5月26日
Set 前兩日係佢停ser 之前
2022年5月20日就入到game
可惜我果時去左去CS
一直以為佢過幾日維修完會重開返
我唔記得係隨機排位定點
打完一次全打好似會出房再入, 好似會將D位洗牌定點
當睇下人點打學下野咁
我覺得最正係玩土場4p團輸緊2:0
之後淨返自己隊2個 vs 對面4個
諗住都輸埋呢round
突然隊友好似變到神一樣
贏左對面一round 成隊士氣大增
會贏埋對面反勝
果種心情好難搵得返
仲有玩土場好興臨開波前望一望對面隊用咩裝
自己呢邊係隊頻傾一陣殺左邊個先
又或者裝唔夠對方勁
諗下有無古惑招去贏
有冇人知到底淘汰賽其實係玩咩,細個成日見人開淘汰賽房再鎖自己一個喺入面唔知做乜鳩
的確好難破解
場場隨機
呢個game 係魔鞋(加速鞋)有呢個設計
鞋基本有3個屬性印象中:最大加速度,加速度,消耗bp
用魔鞋下s ,上S 一定要係加速度
因為加速度係指起步果一剎那
所以個個都不停chok 魔鞋都突然衝前
呢度解釋到點解有人用火鞋個速度好似比風鞋更快

以前我成日都諗住隱鞋呢啲配最大加速度好用d
但後期覺得個個用土女隱形完
都不斷chok S 咁應該用加速度上S好d

隻game 設計d野真係幾全面
好似玩唔同既裝 唔同既S 有唔同配搭
最後都係睇技術
佔領mode打成個鐘都係55波
好似要用埋防禦(空白鍵?) 黎減速
緊係,有好多on9淨係係據點射風魔火魔
呢個真心癲,通常係地下城果張圖,左右兩邊對角互射,啲近戰衝又唔係企又唔係
要去到最高速先chok到s架咩,乜唔係有發動到對鞋就ok, 然後先計個概率架咩
用風劍加金鐘罩嘅垂好正, chok 個金鐘罩之後衝去人哋度,成日一個人carry 晒全team ,之後 pvp 場禁用
如果火女玩近戰主要係玩hit and run既,所以都係睇好唔好彩,打中就放油由佢一路向前飄一路打,再間唔中撳a貼返實對手;如果打唔中就飛走回氣再搵機會
呢套係好屈,尤其玩最細既海盗船場,解決左機動性不足既問題,仲要大把牆角位比風劍屈
我果把係風劍8黎
印象中係頂降減24%
下S 禁移6.5秒 29%
因為劍S 禁移有2 個名差1-2粒字唔同
但功能上係一樣 一個7秒 一個6.5秒
我係高頻下面02定03 ser 見到有個人用
隨口pm 佢賣唔賣
之後我好似用風劍8頂降
下S 令人反轉身(忘記左咩名)好似27%
+一套 888 土裝 斧有傷有忽防 鞋有3秒隱
+ 卡換返黎(我諗大約8-9萬卡裝)
之前上返高頻01 有fd 問16萬賣唔賣
最後無賣到,keep到執笠都係我到
近戰作用:斬d波波防守
火場同森林場好少會55波
地牢因為得一條路去對家所以成日膠著打唔贏大家
因為魔鞋係玩起步果一剎那
呢一下計 加速度
魔鞋s 係指起步加速果一剎那快d
類似私家車起步計扭力 0-50km
當上到100km後 就計車馬力
如果長禁A 跑係計最大加速度
不斷chok S =不斷起步 計 加速度

鞋類原本屬性加速度咁排: 火> 土> 水> 風
最大加速度: 風> 水> 土> 火
原來係咁
當時唔知點解我都係覺得加起步速度會好過加最大速度
真係無咩人知?
上面巴打講緊應該係 鞋9 魔鞋6秒36%
計概率應該指 每chok 3次A制 會出現最少一次魔鞋
魔鞋我唔知
當年我係玩火劍頂傷頂kb
搭頂加速3秒35隱鞋
起步快又易隱形
偷襲細範圍追斬好好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞