風劍8頂降+8000風卡換風劍9次降

1001 回覆
132 Like 10 Dislike
哦,以為你4土男咁玩
我同朋友試過咁打團戰,笑死
細火場團戰風女我鍾意用冇乜人用嘅指南垂
其實好尾機,隱角都可以指出嚟
我係土斧8 頂致命+禁s 11秒30%;土鞋8 頂大邪眼8秒32%
忽防仲正當年好想要
但可遇不可求
好似都後期有人有把頂傷忽33
我都有把頂降禁s13秒35拍
全部都係做生意做返黎
果陣係樂古賣彩金賺
土男玩頂降火杖好撚勁
四個可以圍撚死人
幾錢
但人地用風女你已經埋唔到身
一見到啲圖啲回憶返晒嚟
好想變返細個
見d風女高手都係用指南針多
學幾場覺得太難放棄左
唔知仲有冇人記得我 生意人一個 收埋唔少神裝 全部都係靠賣彩金賺返黎 我ac叫wahao
當年係樂古第一個開韓文交易術語教學就係小弟
當年靠自學 學識左同韓仔trade
另外一樣最賺錢係我係樂古賣彩金 好多人問我點解有咁多彩金賣 當年係秘密 其實就係係淘寶買韓cash點 充落韓彩度 當年成日都有儲值活動送一大堆野 咩sk2-1 sk2-2 slot+6/+12果d 全部放上user shop2賣返彩金 好快賣得出 賣到既彩金就係樂古換返錢 不loop 好快就賺到好多神裝

搵返當年教學post:
http://www.nakuz.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3972934&page=109&authorid=698121&mobile=2
殺到?想睇下
樓主唔好換,
風劍8頂降即係-48% & -24%.
風劍9次降即條-54% & -18%
攻速係一樣,但8劍傷高1%同用mp 都少d
你仲加卡換係超級大傻仔
以前細個真係打到半夜都唔訓

果時第一件9裝係火仗9 3連射
合到果下開心到

之後好鍾意用風女 裝火仗打車輪戰
3連屈到人地傻
所以果時啲殺數好高 又好少死

不過早果排玩番私服 已經唔係細個果種感覺
9 係12點鍾方向最大擴散係會大過8,
8就速度快
上s得次傷我都好滿意
當時一用呢套打團戰永遠有人密我問價
遺憾係當年掛住trade 冇咩點玩過 d裝都係拎黎收藏/賣錢多 戰績好似得幾千殺 幾千死
48係頂傷 24係頂降
54係頂傷 18係次降
佢應該講把劍本身基本能力降48% & 54% 速?
仲陣有個神人都好多神裝 我fd黎 冇記錯係新加坡人
叫lxlaixl 應該冇記錯 我成日謀住佢d裝問佢賣唔賣
佢有個風魔9ss魔 轉轉圈4/36 禁s13/36 勁撚想要
魔s我記得有個係禁轉方向
配土水魔應該好過癮
禁轉冇記錯好似得風火魔有
轉轉圈(即係勁快咁自轉)就4色都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞