風劍8頂降+8000風卡換風劍9次降

1001 回覆
132 Like 10 Dislike
風女 土女 卡拉
三個俾火魔9打屎忽即死既女人
近攻攻擊力都係最高
成隻角都型
留意過大部份新手都係用風男,我新手期都係
攻速快 未有靚裝時幾好用
你不嬲多人屌成隻過街老鼠係事實
成日出post話輸錢係我屈你架?
諗住回憶post唔撚屌你
但都係黑撚人僧扭曲人意思
你渣住人地講嘅嘢套係我身上做乜9?
私服連翻譯都做唔好, 一堆韓文
而且解像率同幀數停留係當年水平
用依家既mon睇唔多掂
唔勁
但1v1 000黎講土男最好玩
rpg 界fencing
我出post講輸錢關彩虹咩事?睇嚟鍾意撩交嗌嗰個係你
你出咁多膠post我都唔會拎出嚟講因為我認真討論彩虹,唔似你呢啲冇品仔冇point就開始搵題外話又屌人老母又話人冇朋友咁樣樣

自己一開始話高頻靠屈裝冇技術
之後話收靚裝直入高頻嘅人冇技術
講緊隻game設計特色,你想spin去一部分人
笑能左,你不如話第一次玩嘅新手冇技術
掌到自己個嘴巴啪啪聲駁唔到繼續搵其他話題啦
冇point又要死撐
快啲睇多我幾個舊post拎啲嘢出嚟講增加你說服力😂
要睇個咁乞你憎嘅人嘅舊post搵料駁嘴辛苦晒🙏🙏
如果轉畫風 無咁卡通
整靚啲畫面
賣多啲唔同SKIN
加啲新玩法
應該吸引到唔少新玩家
唔洗睇 你三日唔埋幾日就叫春架啦
你依隻財經台小丑唔係扮嘅
財經台叫春post嚟講我算係好少
多謝ching留意我🙏😂
加油 你繼續
哥布林身係咩嚟
係咪唔會比人彈走
今年正數,幾個月冇出啦
btw,叫下春就乞人憎,ching入財經台會唔會睇到爆血管😱
yes,仲會彈開打你嘅人
當年專玩火男, 成日係流浪者之家D場打車輛戰

用火劍頂降次忽防, 火鞋頂加速度加速鞋0.5定1秒頂%(唔記得幾多秒係最少)
成日打到畀人話外掛, 因為一chok 到加速鞋果一下, 個角色就好似突然瞬移咁, 再加上呃防控方向技巧, 打得好可以直接連一套打死

仲有新火女加 火斧頂攻, 同一對鞋, 完全可以展現出暴力既美學

換過好多個AC, 冇一個AC 上月亮
我記得最後一個AC 係一堆符號加個 血 字
我由小四一直玩中一到隻game 最後一日
唔知依家仲搵唔搵得返以前D FRD
諗起臨結束營運前
收咗把頂退+三連土杖
用新水女玩細火場
個龍捲風就算防到都彈到勁遠
配埋甲/盾好過癮
嗰時識咗幾個朋友
到宜家仲間唔中有聯絡
有啲已經結婚生仔
咁就10幾年
新水女+頂傷3連火弓都好玩
用杖粒龍卷風飛得太慢
頂傷火斧9忽防36%
用老斧仔一野秒人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞