風劍8頂降+8000風卡換風劍9次降

1001 回覆
132 Like 10 Dislike
呢隻S大把啦
隻game後期出埋啲skill卡唔單止可以專揀上/下S合,仲可以揀%合

頂降+頂禁S先係絕版,因為上S降時冇可能再合到禁S
其實10lv裝究竟係什麼一回事 用唔用到 定得個睇字?

前幾年玩私服 果陣仲好多人玩
同埋果時識合36%頂降
有時間計 某幾分鍾先可以合 6既倍數%率
同埋格10秒跳1級發動%(6 12 18 24 30 36
大把
打贏d小朋友總有野話你
杖9弓9盾9走9隱9劍9都俾人話過(但佢自己都係用劍
我都有玩呢個
好快成身頂裝
自己用頂級裝話要禁甲
彩虹好玩嘅地方就係要裝備技能互剋
除左禁s裝我同意,其他人玩咩裝我都唔會反對
記得嗰陣入築夢晶宮要777先入到
之後好似每個禮拜五夜晚都要洗分
嗰陣小學成日打到夜晚一點幾
仲記得個廳嗰陣播住倩女幽魂 好似係小s個套
咁快又過咗差唔多20年了
好懷念個公會比其他olg唔同
唔係game入面申請,而係上返官網搵

好記得好多中學公會 靈糧堂
當年同人打團戰
對面用風劍9頂降頂禁防
我用風甲頂禁攻
佢話我件裝好狗唔畀用
大把
打贏d小朋友總有野話你
杖9弓9盾9走9隱9劍9都俾人話過(但佢自己都係用劍
自己用頂級裝話要禁甲
彩虹好玩嘅地方就係要裝備技能互剋
除左禁禁s裝我同意,其他人玩咩裝我都唔會反對
我都有睇
水甲水盾勁煩
好記得嗰陣睇住倩女幽魂打大亂鬥
陳曉東!
個人經驗係高土女配火魔火杖風鞋

打巨人時開三連,佢地會自動追黎食遠攻
暗黑妖精(好似係)就一路飛一唔用火魔射,通常會吊住你尾,就算佢係視角外都好易描中佢

反而成撚日比半獸人勇士屈死
好似係初中暑假,仲有星期六凌晨睇七武士
打機,睇電視,抄功課
人生最開心嘅年代
新水女圍爐互補
執咗笠之後玩私服都冇咗嗰個味道了
細個試過見人呃卡,自己呃埋一份
開個場話幫你合卡,開頭叫人俾幾張我,我俾返double 你
之後俾左幾十張我,我即刻走
以前大亂鬥刷卡都好爽,長方形嗰個場,一開波向對面衝,然後引到npc就開始兜圈爆土/水魔

嗰時小學雞玩識到啲讀中學嘅朋友,唔想比人睇少就扮中學生

以前新手時段見到火龍場咁有氣勢啲狗又惡以為難打過牛同森林,成班新手on99企埋一齊食雀屎係咁輸

點知單人刷卡最快

打牛刷卡都係晒時間,太多支線
洗大亂洗卡洗經驗超快
一到星期6,夜晚12點前
勁多大亂房鬥衝公會排名
哇屌
好懷念
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞