風劍8頂降+8000風卡換風劍9次降

1001 回覆
132 Like 10 Dislike
加速度=扭力,最大速=馬力,你既比喻我明白。
加速度火最大風最細,最大速風最大火最細我都知,但個s chok唔chok到出黎唔係計個概率架咩

例如lv9鞋,下s隱/魔鞋最大概率無記錯係36%,即係每次撳一下a制,都有36%會發動隱/魔鞋囉
道理上一樣咋
你都係隔1-1.5秒會再chok 隱鞋
咁起步去偷襲都係利用加速度
係呀 你講36% 果到岩呀
但正常個個都好鍾意不斷chok 係度玩呃攻呃防
假如chok 左6秒魔鞋 其實可以唔洗chok
但個個都驚死同對方打到一半時無左魔鞋
之後又chok 唔切比
以前試過玩決鬥BUG
一開始即走場 唔扣金
對方困住係房走唔到
佢走就要扣金
好勁. 放波波 chok定魔鞋衝去斬
土魔8隱鞋 忽防斧….
以前有咩外掛? 我淨係成日見到啲冇人既頻道 勁多一個人鎖左既掛機房
希望有人將彩虹轉做手機game最好啦,得閒上去玩幾場,我估唔難搞掛,而家啲手機game複雜過彩虹n倍
巴打意思係咪反正大家咁鍾意加速鞋,但又驚過左幾秒會消失,咁不如上s要加速度,咁就做到接近加速鞋常駐既效果,亦因為咁你取向加速度多過最大速??
洗卡腳本,細水場
應該咁諗
例如對鞋原本屬性有加速度 60%
特別技能個頁 上S 加速度45%
下S 魔鞋6秒 36%
魔鞋S 係起步提升速度(只係果一剎那=燈位起步爆發力)
魔鞋S = 加速度 X 一個數(2倍或3倍)
上面對鞋 基本加速度 60%+ 45% = 105%
但chok 完魔鞋 係105% x 2倍 = 210%
咁d人不停chok 魔鞋為左長期保持係最高加速度
唔知你明唔明大約意思
玩大土場車輪戰
我鍾意用火男 風裝頂降魔鞋
彌補左風裝傷害力低 火男斬速慢
如果魔鞋效果真係跟巴打條公式,咁我明既,啫係加速度愈高,魔鞋效果可以更明顯。
但我唔太肯定:魔鞋效果真係加速度再x2, x3咩;魔鞋效果乜唔係發動後,起步即刻=最高速咩
為左長期發動魔鞋效果,所以先不斷chok 魔鞋S
土裝都幾正, 擊退可以打超遠
細火場用水男配土裝一下就車到人去熔岩
你咁理解都冇錯既
魔鞋既作用就係幫你起步 即刻接近最高速
呢個我都明,因為得36%,要係咁撳a制chok魔鞋出黎。但不斷chok(狂撳a制,並非撳實)同加速度有關係架咩
火鞋 就係 ae86
風鞋係 gtr
你要出到魔鞋 先會對你加速度有加成麻
去到後期有人用新土男
土劍頂降 禁移高秒高% 魔鞋
又可以用9斬 傷高又容易令人中火
唔洗好似風男要用腦同技巧
但咁樣咪假定左魔鞋=加速度x2, x3係岩架囉;咁如果當魔鞋效果係直接上最高速(直接跳過加速階段),咁我上s要加速度咪浪費左囉 會唔會上s揀最大速仲抵玩呢,魔鞋狀態下,每次起步等於最大速bor
版權無咁簡單
io間公司都比wemade收購埋
一係抄玩法重整
一係有遊戲公司/有錢仔去買版權
台灣仲代理緊io既王牌對決, 不過汁左又換代理幾次
https://youtu.be/VRPdkkR7PUU
你睇呢條片就明
風鞋無加速度輸起步果下係比人屈
所以點解個個都chok 完魔鞋S 再急停
再起步衝前去打
屌係,我記得有個咁既bug
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞