[KPOP] K-POP 2022討論區 (23)

1001 回覆
2 Like 30 Dislike
我估係間公司無錢唔玩落去!
印象中記得佢地有首歌幾好聽
所以就記得佢地
會唔會又公開解散女團同女練習生 都唔係第一次

木偶鼻3連拍
HYBE搞鳩完GFRIEND + NU’EST
下一個會唔會輪到fromis_9
https://youtu.be/OLpVIFYteAg

睇留言啲fans好開心忙內有center位
佢哋都幾滿意5個人嘅stage話仲balance啲
有人仲要話finally, an ot5 performance,been waiting for this since they debuted
(G)I-DLE 出道2018-05-02
LE SSERAFIM 出道2022-05-02

非傳統三大出身
有Produce 101系成員
一半外國人(yunjin) 當佢美國人
韓國成員受醜聞影響

兒家都整到咁 佢個鼻仲擺得幾耐?
呢個look好似偽娘
咁Queendom 3 留位比佢地玩
咁咪幾好,唔會有個人比人遮住
有咩尷尬
得香港人先咁用
同櫻花可以fight
debut song係幾好起碼聽完會記得
公司係有肯宣傳,起碼隻MV有擺YouTube廣告,又安排到隊人上寫生簿呢級節目
不過後續唔到人氣,再加埋好多近兩年因素所以公司斬纜算

never bet against sakura
勝者嘅笑容
fromis_9都未夠鐘仲有2年
KBS公開音樂會將在5月22日晚上七點半在青瓦台舉辦,節目單上有Good Boy Gone Bad。 這是自1995年5月以來,KBS公開音樂會27年來第二次在青瓦台舉行。

剛剛TXT vlive的時候太顯有提到公開音樂會,其他都是民謠、交響樂什麼的,他們要突然表演一首Good Boy Gone Bad

TXT打歌兩周今日已經末放GB Stage
https://youtu.be/9-zsP0yj_1Q
個鼻真係
不了
個樣咁似txt嗰個姜太顯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞