[KPOP] K-POP 2022討論區 (23)

1001 回覆
2 Like 30 Dislike
又有個同學C出黎話比牙藍笑老母係傷殘人士
有料快放!
但新政府同Hybe關係應該唔錯 上任嗰幾日好似有派人去總部
韓國人係咪睇開蘋果
擠牙膏
其實5級 真係好嚴重既欺凌
人地4級係綁住手腳打六個鐘喎
HYBE 係咪當所有人弱智
就算真係處分嚴得濟
唔係5級
咁3級或4級又無問題咩
直頭謀殺添啦
可能係已經放棄左韓國市場
搏外國Twitter大愛膠唔知級數係點 (hybe篇野講到佢先係受害者咁)會繼續追
(不過佢搞到咁大單野好似連續劇咁好難唔知
如果當初一早快快脆脆道歉認左再潛一排水 可能得)
之前個律師話過,通常呢啲case只會判輕咗
邊有學校想自己嘅學生出個5級生
仲要係雙方家長-學校-教育局三方一齊deal出嚟
除咗受害者家長,其他三方都唔似會想煮死學生有咁重判咁重
有人話唔可以俾初中生6號
所以5號對初中已經係最高
英翻幾乎同步
班大愛飯轉左方向喎,HYPE仲可以點撐?
睇嚟牙藍真係精神傷害勁過物理攻擊
熱帖🔥#bighit新人男團# Aloners Association的7名確定成員
P3: Yochi (02年生,大哥)
在泰國進行演員活動的時候,因為太喜歡K-POP 去了韓國,之後在多家公司當練習生後以Big Hit新男團的身份出道

P4: Leo (02年生)
出演了BTS <Permission To Dance>的MV,是舞蹈,Rap,主唱全能的ace成員

P5: 上院 (03年生)
和Leo一起從出道前開始就是人氣成員,從2016年開始在Big Hit練習了7年

P6: 宇燦 (05年生)
因為過去出演過<Show Me The Money >所以已經很有名了,之後到處過著練習生生活,最後作為Big Hit的新男團成員出道

P7: James (05年生)
來韓國之前是冰球選手,決定來韓國之後才開始學舞蹈,雖然那時年紀比較大了,但還是擁有出色的舞蹈實力

P8: JJ (06年生)
從7歲開始就已經以舞蹈神童的身份橫掃所有獎項,搖滾是他的主要特長,舞技高超,推測擔任領舞

P9: 志訓 (06年生,忙內)
舞蹈實力非常出眾,通過了YG、JYP等多家公司,最終被確定為Big Hit新男團成員,還從出演過街頭女戰士的莫妮卡那裡學到了舞蹈

七名成員從出道前開始就在YouTube上傳訓練過程,不僅是像JJ和志訓一樣的舞蹈擔當,7個人都跳得沒有漏洞,收到了很多人的好評
評論見p10
(cr theqoo)
女團出哂事,即刻出新聞講新男團
仲要講明係Big Hit
話哂櫻降都同過肥佬合照呀
明明SOURCE MUSIC個面關我地男子部咩事啊
好似有香港人?

FEARLESS
五個人仲好睇啦
諗起勝利
ot5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞