[KPOP] K-POP 2022討論區 (23)

1001 回覆
2 Like 30 Dislike
韓國文化體育觀光部長官黃熙即將下任之際,對防彈少年團兵役問題表明立場:“請20代青年諒解,防彈少年團入伍導致的活動中斷是全人類的文化損失。”
係都要我彈入伍造成全人類嘅文代損失係咪你負責?

https://read01.com/zh-hk/BJO6357.amp
[quote]金碩珍當兵未?
韓國文化體育觀光部長官黃熙即將下任之際,對防彈少年團兵役問題表明立場:“請20代青年諒解,防彈少年團入伍導致的活動中斷是全人類的文化損失。”
係都要我彈入伍造成全人類嘅文化損失係咪你負責?
屌 做乜鳩
只要同HYBE有關係都要拎埋BTS個名出嚟
唔知以為BTS係管理層
仆街啦 關BTS撚事咩
出道個陣HYBE第一隊女團BTS師妹洗版WO
但bts窮到唔交健保費
咁都搵到
其實真係好想知藍藍同佢班朋友係衰啲咩,所以係5號,但係對受害人真係三次傷害嚟我都覺得公開份校暴通知書,但無講明係犯咩事,其實真正保護嘅係受害人,受害人已經意圖尋死
我彈一秒鐘幾十億上落 點得閒理呢啲魚毛數呀😅
一年捐嘅錢都唔止啦
match
【Theqoo】與金佳藍召開校暴委相似時期的知識問答

知識問答提問時間:2020年3月1日(提問人初中3年級)
金佳藍召開校暴委的日期:2018年6月4日
提問人校暴委處置日期:2018年7月9日

由於時間驚人的相似,現在推特上正在熱轉。即使提問人不是金佳藍,那麼想要刪除自己5號處分並想升入藝高的校暴加害者不止有一名

BTS有股份
HYBE繼續狡辯啦
冇做錯驚閪咩
好似冇見到BTS出聲叫佢哋做師妹喎
BTS係big hit music 佢哋係source music
要講BTS師弟只有TXT 根本冇所謂嘅師妹
你會唔會叫17做BTS 師弟?
同埋用乜乜師妹乜乜師弟嚟形容新團係好戇鳩
抹殺咗新團作為一個獨立個體嘅價值
係講全部有HYBE股份嘅人都有關係啦
我邊有講BTS開口講
員瑛寶寶
傻賓妹
拎煙頭辣人地塊面
所以話一定會影響防彈聲譽
母公司做嘅衰嘢 子公司都會食埋屎
班haters又會攞兵役出嚟講
真係唔好以為自己財大氣粗惡晒
快啲抄咗個ceo啦
原來又係整容
可能hybe洗咗好多錢幫佢整,要回本
呢間仆街公司冚家產執柒咗佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞