[KPOP] K-POP 2022討論區 (23)

1001 回覆
2 Like 30 Dislike
HYBE依一刻已經係加害者一份子
就係HYBE唔認重將黑講成白話牙藍先係受害者,牙藍班MK妹朋友又再搔擾受害者A,先會迫到A想自殺
韓國酒駕網民都會話係殺人未遂,依單都係殺人未遂啦,只係好彩屋企人阻止到,唔係咁HYBE已經做左殺人公司

見到weverse出左段長文
Prove唔到佢冇做過就spin去人哋有心爆料
更可況佢講嘅嘢都on99
人哋係出道前就爆咗
係Hybe唔撚理照俾佢出道咋喎
Mv 都拍左
碟又印晒 可以點
都要照去架啦
都係搏一舖
本來諗住過到骨
理解
仲攬

Hybe最新回應
金雞藍暫停活動反省 Le XXX 將以5人組活動
在這次出道過程中因為各種謠言受到了攻擊,心理上也經歷了困難。 對此,本公司決定與金佳藍進行討論,暫時中斷活動,集中力量治療受傷的心靈。 在金佳藍恢復後回歸之前LE SSERAFIM計劃暫時以5人成員體制進行活動。

雖然這是中學1年級時在複雜的背景下發生的事情,但是金佳藍本人正在回顧自己不懂事的行為,並進行深刻的反省。 請大家多多諒解。

最後,對於現在才不得不公開與金佳藍相關的正確情況和內容,以及因本公司所屬藝人而帶來的不便,表示歉意。 特別是讓支持LE SSERAFIM的粉絲們擔心,對此表示衷心的歉意。

謝謝。
LM

但是在這次出道過程中因爲各種謠言受到了攻擊,心理上也經歷了困難。 對此,本公司決定與金佳藍進行討論,暫時中斷活動,集中力量治療受傷的心靈。 在金佳藍恢復後迴歸之前,Le Serapim計劃暫時以5人成員體制進行活動。

I’m Shameless
on9
金佳藍係5級啊
上面都講左5級係好嚴重
hybe仲撐
當時咪報左上學校,學校開委員會調查,判左罰5號囉
唔係HYBE同班MK咁無恥再迫到受害人通苦到自殺,都唔會行到搵律師公開依一步
而且律師有講到係4月21日出道前已經寄左證明比HYBE,係HYBE厚面皮無視繼續出道
黑講到白 hybe同港共班狗冇分別
得罪講句果就咁推番5件出黎都係shameless
最好比個一位佢地尷尬encore
如果係呢個情節會唔會判5號呀?
咁嚴重過迫人食煙頭嘅4號?
真係當人on9
一定係咁
搵人唱衰受害人
話受害人都有錯blablabla
牙濫做咗咩就唔提
雖然這是中學1年級時在複雜的背景下發生的事情
繼續spin
牙濫原本係ive出道組預備成員
因為bully先入唔到ive
估計依傢話暫時中斷,實質過一排就話sex 自願離隊
唔知以為佢先係受害者

受傷的心靈
最新篇野話佢無入過其他公司做練習生
事情已經壽終正寢 請大家不要糾纏落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞