[KPOP] K-POP 2022討論區 (23)

1001 回覆
2 Like 30 Dislike
屌,唔知LE 唔識串冇乜存在感嗰兩位係咪日日畀佢恰
岩呀 係咁收購都算 仲要散人好好地一個團自己做又成pat屎咁
如果其他成員有份塑造佢係軟豆腐形象 咁一定係幫兇 雖然而家未有 但希望以後唔會有
大黑中小企典範嚟
點會咁做
一定係三大生安白造屈鳩佢

我扮得似唔似
記者問佢校暴問題
個隊長衝出嚟答幫手話公司處理
口口聲聲介紹佢個人好淋
咁都唔shameless?
咪又係為咗自己好幫手講大話
開始懷疑HYBE係拖住件事想炒話題,之後一腳飛起佢仲可以俾班fans吹捧成良心公司
首先係牙濫同阿a 鬧交
阿a call 馬打鳩牙濫,跟住牙濫同阿a 絕交

阿a 唔忿氣走去影牙濫個fd 阿b 著內衣嘅相
義氣仔女牙濫和她的5個fd 子就去幫阿b出頭,搵阿a 算帳
阿a 就話牙濫人多蝦人少,所以最後變咗牙濫欺凌阿a

差咁啲臭蟲論
應該攞番lucas,辰辰嗰啲出嚟相提並論
5號藍
PTT啲人話依單野可能係D社爆出黎壓欺凌單野
因為D社同HYBE關係好好
你如果一開始踢咗話係姐 而家冇了
我只係覺得 佢咁撚大口氣
真係會淆咩
買起條友買起新聞都做得出分分鐘
人地喺度嬲緊究竟邊個爆佢出嚟 阻佢發達
學下嘢先
唔撚好笑囉 同呢條友一d關係都冇 躝開
犯法野得三大先會做
Sm出晒名酒駕
Yg就吸毒撞車賣淫樣樣齊
出咩新聞就搵記者再改埋naver
我哋大黑同彈仔由細公司一步步走到而家
步步都光明正大
唔似隊老野同yg老闆
既得利益者都係同一個團喎
我反而覺得係雙重buff,兩單嘢一齊上加深印象
用正常邏輯諗就係你講咁樣
咁但係前居可鑑

GFRIEND解散嗰時都係正常人都會覺得
你是但出個聲明 安排d散水show fans meeting之類
求其話各有目標咪搞掂

當時都好多人話唔好跟車太貼呀話可能gf都有問題呀
咁之後呢?

可能就係大黑真係on9, 話唔定架喎
有時d野一兩個有權既人固執起上黎
就可以好荒謬ga la 你睇下777?
有啲叛逆歲月feel
hybe仲想保住個團既話就唔該簽小惠入黎換走佳藍
恰人嗰個要治療受傷心靈
就算英雄哥單嘢
佢個一位係俾邊隊搶咗?
如果有心幫正常應該會集中火力打金賽綸
10/10
D社單新聞係推哂個波去KBS度
小惠同牙藍一定壞過凱婷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞