[KPOP] K-POP 2022討論區 (23)

1001 回覆
2 Like 30 Dislike
出嚟啦!唔好淨係負皮好喎
Bighit
hit=黑? 蝗語黎?
btw hybe份野同之前份口供有bug
之前冇認比人處分落record 今日份野認左 夾下口供得唔得
是旦啦
反正雞藍反省完一輪都會出返嚟
班白卡唔敢出公海
到依家仲講真假
連校暴委員會點開都唔知
HYPE之後到底係咪當阿藍係condom用完即棄呢
HOT: 如果喜歡金佳藍的話就看看這個吧
「兒子16歲,高一的時候,因校園暴力結束了自己的人生,27年後的今天,我也很難輕易說出對那天的記憶是’兒子在公寓跳樓自殺,結果掉在汽車上所以沒有死掉,但是再次爬上公寓跳樓自殺,死亡的時候還是個16歲的孩子。」
(cr theqoo)
波台個白卡已經夠on9
呢個仲on9

[IM FEARLESS] LE SSERAFIM討論區(4) 出道初一位粗卡
https://lih.kg/wOLmfqX
#852 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
laboum 事件番版!
逼人飲尿都只係4號cls
佢有方時赫裸照
個日一爆出黎 就咁岩播哩集
LABOUM至少回購係有公開數據
呢單到而家都唔知個標準係咩
鬧幾個鐘交就可以被判嚴重過依單的5號的話,牙藍係咪巫婆黎,一開口就落人降頭,言語勁過出手打
香港近年都有牛丸事件
理性分析下HYBE份公告

1.因朋友D的非法照片拍攝散布而生氣的金佳藍和朋友們單獨見面,在強烈抗議的過程中還辱罵了劉恩書。劉恩書就因為俾人人多對人少辱罵召開學暴委,金佳藍最後因為辱罵人被判5級。唔知HYBE有冇filter到佢嘅行為呢?

2.HYBE話劉恩書做d衰野係冇被召開學暴委,即係要求證要等劉恩書律師果邊回應/等當年嘅同學上網講,但係後者好難證實身份,HYBE搵人扮又得。

3.就當劉恩書真係有影到D只著內衣嘅衫放上網,但係佢被金佳藍辱罵召開學暴委,喺個學暴委審完之前,又忽然間良心發現,回應D嘅要求,喺討論自己係咪應該強制轉學嘅時候自行轉學。而D係冇就被影相嘅事召開學暴委,唔知佢同咩人、因咩事件討論啦。
HYBE食屎啦
鳩估5人活動之後反應好好 大家都好可憐佢哋比個八婆佗衰 然後順勢踢佳走牙藍 Lesex洗白上神枱
見過肥佬條納米撚驚牙藍公開恥笑佢
到時就會話sex 因健康問題退出
不過牛丸直頭係拉左?
韓國感覺上common到開個會嚟處理
又唔洗判刑 咁嚴重都係4號
只係辱罵可以勁到去5號 真係好神奇
IRENE究極加強版?
呢隊嘢真係歷代級地柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞