[KPOP] K-POP 2022討論區 (23)

1001 回覆
2 Like 30 Dislike
對話3個鐘
source: hybe
會唔會揾條仔搞人,所以係5級
利申,鳩up
嘩 開片啦好多花生🥜食
痴撚線 香港之前啲童黨殺死人嘅case都係咁樣虐打致死 咁先四級
唔通藍藍係現實中裴露娜?
日韓啲欺凌問題都好嚴重
因為有埋堆文化
香港通常都係比人杯葛無人同佢玩,但去到呢種程度都真係好少見
劉恩書同個男同學,以兩人之力恰藍藍五個人?
咁藍藍被人強制入group,應該有證據喺手架喎,咁咪好似Amber Heard同Johnny Depp咁法庭見,睇個官信邊個囉
4級已經係上哂新聞既程度
所以5級真係少年法庭
熱帖:金信英否認與OHMYGIRL祉呼的戀愛傳聞
金信英表示:「出現了不像話的傳聞,關於我的傳聞不是最好就是最壞。祉呼是前途廣闊的妹妹,希望大家多多支持。而且重要的是(戀愛傳聞)不是事實。不知道我在這方面有沒有魅力,如果我對謠言以笑帶過,不知道誰會受到傷害。最重要的是那些都是我自己的衣服,不能借給妹妹嗎?我的衣服鞋子不會亂給別人,最多給我們公司和我關係好的pd。」

咩料

其實我覺得最得人驚係,餵煙頭都係4級,未停學唔怪得釜山女高中生暴力事件判得咁輕
不愧係喜劇人 答都答得幾高情商
#LESSERAFIM將五人組出演人歌#【N】LE SSERAFIM確定將以5人組出演22日的人歌…除去"校暴疑惑"的金佳藍
20日,據韓媒結果,LE SSERAFIM將於22日以5人組出演SBS音樂節目《人歌》。
當天,經紀公司HYBE和SOURCE MUSIC方面表示:"與金佳藍進行了討論,決定暫時中斷活動,集中治療她受傷的心靈。在金佳藍復出之前,LE SSERAFIM將暫時以5人組體制進行活動。"
因此,人歌方面確定了之前在討論是否出演的LE SSERAFIM將以5人組進行打歌。
點治療?
咁?
5級嗰位仲出埋道 做idol 你話死唔死
屌 仲要以治療佢條仆街嘅心靈為由
我屌,原來梁山嗰單逼埋飲尿
牙藍同班frd做啲嘢一定無咁簡單囉
黑櫻心諗俾佳藍阻住演出不了
今星期佢地d stage 唔係上星期預錄左啦咩
話驚毀人前途都on9 啲mk仔mk妹知你判得咁輕都唔使驚玩得癲啦
Lm
我看得佢咁樣都仲可以有披星戴月嘅待遇,我先至心理有創傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞