[月經] iOS集中討論區 (200) 15.5 RC, 期待6月iOS 16 beta

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
閃你老母退
有無人呢排用筆劃打字,間中會食左頭兩個碼?
我買開銀
但iPad mini冇銀
最接近係星光

但星光一拍埋去係另一件事
我通常都買新色,近年有綠紫藍以前呢啲色apple係小有,不過等緊佢出返碳黑色
之前唔係太識欣賞watch 7同iPhone 13隻midnight
但今次M2 MBA midnight睇相又出奇地幾好J
可能macbook真係太少出呢類色
新MBA隻色幾靚
我5部ipad都唔同色
ipad pro 10.5 金色 / ipad pro 12.9 2020版太空灰
ipad Air 4 綠色 / ipad Air 5 藍色
ipad mini 6 紫色
對於想儲齊一隻色嘅人嚟講真係會強逼症發作
但係依家有新顏色=有新話題=容易有noise
iPhone iPad 我都會揀新色J吓
apple watch 就真係銀(星光)or 黑 穩陣
係,仲要對多幾個月隻S6藍色
push
我估Midnight已經係最接近iPhone 5碳黑色
新MacBook Air 午夜暗色好靚 越望越有衝動想買
我都係,對mba午夜暗色好有興趣
期望佢擺midnight落iphone 14度
iPhone外觀得條邊係金屬
midnight玻璃底會有色差
做唔到MacBook效果
玻璃都用左好耐,係時候轉返金屬背
其實我覺得彈app先正常無理由銀行app咁高security standard可以比beta os 用
13已經有Midnight
金屬做唔到wireless charging
講錯,應該14pro先岩
又係喎
有得睇 saved networks 再手動 forget 有用啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞