[月經] iOS集中討論區 (200) 15.5 RC, 期待6月iOS 16 beta

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
測速慢定係load野疾疾下咁
SMT慢
另一半用CSL就斷斷續續
CSL一樣
Restart部iPhone一次如果再唔得可以試吓用iTunes restore 一次,做之前記得Backup
十分治癒
一買返嚟待機一晚1%電都冇跌到,而家一晚要用5%
唔止5%
會好似Apple Watch咁整到個mon有烘
我用iTunes clean install 完對續航力唔滿意結果又用iTunes restore 一次之後先好啲。
WhatsApp Signal 記錄會唔會唔update?
你restore返同一個Backup咪會囉。
有,好煩晒矖啲位
由一開始五代出到今代七
一直都開 未見過有烙印
你有無用過 有無了解過佢個原理
無就未人講 就亂尻噏講亂尻搭訕 無營養
有就貼圖 比大家睇先講
尻噏廿四
去Apple Store入面睇下佢地尐Demo有冇印咪知囉
用緊 未見過 洗鬼走去試 習慣直接買直接用。
而家啲人真係惡

https://www.google.com/search?q=apple+watch+image+burn

冇常識就收嗲啦
嗱圖呀屌你老母
嗱連solution 都俾埋你呀冇營養
https://www.digitaltrends.com/mobile/how-to-fix-screen-burn/
15.6 beta 2
未試過 我自己就 咁夜你咁撚認真去搵呢張圖
咁有未拎返去搞 咁簡單
你個名咁大陸仔用黎都浪費啦 用小米手錶岩你。
你咁驚會用到咁就直頭唔好買
你食屎啦未check 清楚就喺度亂咁屌人連Google都唔撚識,影撚衰晒,連少少常識都冇Apple Watch唔適合你呢啲智商咁低嘅人用啊

柒咗就縮返入你老母個閪度啦死戇鳩仔
冇圖就話人哋冇圖,有圖就話人哋認真你食屎啦,你係咪覺得自己好撚威啊?
你咁撚認真 個名有咁撚有氣勢 是但啦你win 好叻
你贏左喇 我夠鐘瞓覺
再應你 就真係自己都變埋你呢種on9仔喇
特登搵張圖
用都未用過 買件產品 都要聽人噏睇人
瞓個靚覺先喇 你繼續加油 你要加油啊再搵多啲比大家欣賞
拜拜 吳曉庭同志 晚安 大陸仔 新移民
啲gag咁爛點笑?係啦係啦講嘢最撚有營養係你啦

事實都已經證明咗你本身都係戇鳩仔啦你仲驚咩啫?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞