[月經] iOS集中討論區 (200) 15.5 RC, 期待6月iOS 16 beta

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
唔好意思
想問下有冇巴打有呢啲Type C to Lightning Adapter唔要可俾我
你都戇撚鳩,一定係自己遇過先至算係有㗎?你冇溝過女咁係咪代表呢個世界上冇靚女?用網上啲圖有咩問題?你從來都冇用過網上啲圖嘅?唔夠人講就話人係大陸仔,真係影衰晒D香港人

Image burn 係螢幕老化嘅跡象唔係特性,殘影同烘都唔識分,正一係弱智

人哋搭嘴咁又點你吹撚漲?你講撚晒呀?連check都未check清楚就亂咁屌人,你呢啲人先至唔配有言論自由呀

淨係識得死雞撐飯蓋連Reference都冇你講嘢又好有營養?學下點用標點符號先啦文盲!
佢真係戇鳩真係弱智唔係扮
起碼beta 5/6 再+RC一星期後
又9up 明明iTunes backup 會backup埋signal
但係 Signal 會lock 著
你開嗰時會叫你重新註冊過,一係就要舊機幫手 activate 就會保留晒舊message
否則佢點都要重新嚟過,冇晒過往紀錄
CSL仲撚差
5G收爆都可以load空氣,
支為5G垃圾網絡
你買都買用都無用 學人講乜

唔知你係度為乜 無朋友架你

講空氣 你睇下心理醫生啦 睇你打野真有樂趣

唔好拎言論自由 黎講啦 你係事實連討論資格都無

同你理解力自己弱智都 解釋左你 係要話人問題 似你腦有問題大啲 講經咩你 真係 無用過買過 拎張圖 仲要唔識停學人講自由 人權 無撚腦叫你用自己圖 未有力 唔係網上搵圖要唱衰唔係咁唱架 學尻埋大陸腦咁用把口 咁又係即頭你都無用過買過
算啦 連登毒撚就係你呢種 柒撚蒙蒙咁
有無人試過咁?
ios 15.6 beta 2 點睇,核唔核電
冇人理,個個等ios 16
同啲藍絲一樣「我睇唔到 我唔知 即係冇」
主觀都咁 解釋完講完
就去標人籃
你係佢朋友 ?佢用都無用過買都買過 憑乜尻討論去講
跟住講撚到言論自由 九唔答八 係佢連討論資格都無
講野都無撚point

睇唔到 唔識理解唔識文字 你有無真係睇到 試過 叫佢貼自己圖 講未有力 仲要無用過 真係搞笑 無買過 用
佢唔知寂寞定有病 就睇醫生 如果你係佢朋友就未屈係網上 出啲街走下 行下 。死唔斷氣咁 去證明
但證明佢無用過買過 唔知佢要証明乜尻 証明網上有佢支持者心靈上唔孤單

唔知唔清楚好似係你唔知人地講咩 就黎搭訕仲乜尻 你係佢網上朋友要講講哂 1001好耐 唔好咁搞笑啦
定你係佢戰友好正義 係要死唔服氣 唔識停
連用都無用過 入黎討論乜尻佢
當自己係長期使用者 有用過買過
always on預設on 買返黎 但可以熄 就算驚 你唔鍾意未熄

有收況貼上黎吊 都話 有價值比其他人睇知道
無用過 無買過 條撚樣 拎張網上圖 仲要無確定到係咪唔消既印 黎講 想證明乜尻討論乜尻?
又唔係用家 仲要無買無用過 痴撚線係佢多 應撚完佢 佢都仲要唔知為咩 存在感?
兩位係咪喺其他post有過節
無囉 三唔識七
係睇唔過條傻佬 無買過用過 走黎討論

拎張飛機圖 黎講 唔係user 唔知佢討論乜尻
唔怪得今時今日啲傳媒咁折墮
真實唔講 去報豬肉佬
你咁講突然想起 我好似曾經吊過幾個android撚
莫非佢係
6月WWDC會唔會有硬件發佈

唔影響使用就由得佢
利:用緊12 pro
M2 MacBook Air,新Airport MESH(9估)
大膽估計如果WWDC出Macbook Air
只會換樣唔換U
因為M1 ___嘅Mac Pro都未出爐
新Airport就好囉
佢出Wi-Fi 6E MESH Airport 就即買,換咗屋企對Orbi Mesh
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞