[月經] iOS集中討論區 (200) 15.5 RC, 期待6月iOS 16 beta

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
你講呢段?
MagSafe 電池組包括充電管理功能,在 MagSafe 電池組長時間連接電源時,有助維持電池健康。
我係咁理解囉,咁我無用嘛
應該唔關事, 呢段嘢好耐以前已經有
求救 update ios 15.5之後用一陣就自動reboot差唔到電係咪要itunes restore一次先得
iphone 7plus感謝

咁樣啫係咩事?
cap到出嚟即係software問題
可reboot先
好似話內置apps 先redesign
要redesign 不如先搞Apple Music, 個界面真係連Spotify 同Tidal 都追唔上
都冇乜點用內置app
calendar/map/相簿/safari先用得多
15.5係唔係正常?14.8.1諗緊升唔升好,iPhone 11
麻煩出新mac mini 好想用消費券
no

食電
有冇巴打用緊iphone X/11
update咗iOS 15.4
仲可以chok到口罩face id?
琴日朝早update完IOS
夜晚開始到宜家都上唔到網
有無得救?
唔好升iOS 15
升完用safari 開新分頁會好疾
升完你會諗係時候要換機
唔知13pm到時升ios16會唔會核電返
我都無左,咩都無整,呢排無得用
我仲用到
阿媽部iphone xs max無時無刻咩都冇開冇做都勁lag,主頁左右掃都要等十幾秒先有反應,依家係ios15.5,仲有130g剩。幫佢del曬啲淘寶抖音啲大陸app都仲係咁,仲要熱到仆街。我用開Android唔係好識點搞,如果唔得我諗住iTunes backup之後再洗機
通知你到期啦
唔係仲有人用緊6s㗎咩
開battery嗰頁有冇咩app特別食電?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞