[月經] iOS集中討論區 (200) 15.5 RC, 期待6月iOS 16 beta

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
之前iPhone X試過 當時買咗唔夠一個月就有呢個問題
然後book咗天才吧 佢哋話粒叉電晶片bug咗 即刻幫我turn返就搞掂
唔洗換底板?
我琴日去天才吧佢話可能壞底板 要成塊換
宜家冇電開唔到機back up唔到 換完底板裡面d野會冇曬
唔使 佢用MacBook check完見出問題 拎入房唔使5分鐘就俾返我話搞掂
臨走佢淨係話以後盡量唔好邊用邊叉 同太低電量叉 因為都會整bug粒晶片
唔該曬巴打 一陣問下天才吧先
如果唔洗換底板就一天都光曬了
最快都要9月啦
你試下撳幾次delete Siri dictation history再等一兩分鐘試下
想問依家先買ipad pro m1會否不智?
見到秋季好似吹到出22年版咁
急就買,唔急就等
我一個月前先貪平買返A12Z版
暫時得咗,我再觀察多陣,thanks 巴打
唔使客氣,每次發現Siri dictation出字唔準確就再delete幾次咁就會越用越準確㗎喇。Siri dictation係跟Apple ID唔係跟機,所以係work on all devices 不過因為唔同機種嘅mic質素會唔同所以出字可能又會有啲偏差建議你常用錄音質素最好嗰部。
wwdc rumor 有咩會發怖?
Os update
iCloud 會自動幫你定期back up
M2 MacBook Air
iOS 16 有redesign
macOS 13
改善iPadOS multitasking視窗
真係有redesign就好
嚴格嚟講 iOS 7到而家都係而家呢隻style
有冇人呢排睇youtube冇左pip功能?
日日用緊無問題
可唔可以比返個today view我
復古 iPod 風廣告賣 AirPods Spatial Audio
https://www.youtube.com/watch?v=LkRoRQAkelI
Redesign 啲 icon同widget
整bug粒晶片
想問下而家仲有咩方法download 啲片落黎
唔要大陸apps
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞