由老鼠阿婆單嘢睇得出 理性討論係香港根本冇可能發生

279 回覆
539 Like 321 Dislike
連登仔只係識得盲反
娛樂節目黎,唔誇張放大點吸引人睇
咁你想討論啲乜撚嘢?自己又拎返其他事講就得?屌你老母惡過共產黨
政府呢條line無得走
即管睇下主持同阿婆嘅恩怨情仇會點發展
你有冇諗過東張即使咁做,可能會分分鐘拖你成年?我係啲鄰居實會想搞大佢,唔搵個阿婆出嚟証明佢間間屋係咁又有態度惡劣根本冇即時效果
係 明知人地白卡 人地擺明唔想訪問 博咩
重申我唔反對搵阿婆
無阿婆無故仔
但唔好放得咁大打人呢單嘢
變咗私人恩怨搶晒focus 呀
佢唔清理間屋本身已經態度惡劣啦
Make noise 成功
721 何桂藍比小牛農莊條撚屌打到仆街

白衣人牛屎佬唔接受訪問正唔正常?
追住唔想接受訪問既人黎開LIVE又正唔正常?
唔係話打人岩
但立場姐姐煩撚住晒人俾人打就唔好扮無辜受害者啦

你對事唔對人, 請起筷
講到明電視圈資訊性節目你衝出嚟講狗仔隊
你老母碎開幾多碌細個教唔到你識字咩
你搵例子駁嘴都搵個好d......
當時只係拍緊現場情況,冇訪問過白衣人........
政府部門大把閂埋門閒人勿進
比你捕一日係門口捕到佢出黎一句無回應有咩用
市民一早知部門廢
無畫面就無咁大印象有幾廢
採訪個阿婆就將個畫面轉做公眾壓力壓落部門
19年個個國家都知香港政府衰
咪又日日叫住要靚畫面比人打國際線
東張西望都唔係第一次滋擾人啦

日日用啲閪到癲、撩交打嘅語氣不斷挑釁人哋

無緣無故打人係唔啱

不過人哋發癲都係佢一手一腳做成㗎
總結咗大家嘅回應
其實都係話無得追,追嚟無用
其實呢啲嘢以前有人做
更加輪唔到東張西望做
我明現實係咁
所以我好反感班人講到自己幾正義
然後又將重點變咗兩個人之間啲私人恩怨
依家個社會根本就唔俾人行使到正義
自求多福
條友一講到蘋果即刻啞撚左
講真今次大台同以前蘋果比真係一成都冇
19年果啲係牽涉大陸權力問題係絕對唔能夠同一般民生嘢拉埋嚟講。
巴打你唔太明白政府玩法,就算部門平時有處理呢件事,好多時都係前線自己開file做,regional head 知唔知情都唔知,的確可能有時出現hea做情況。
但一上咗電視見咗街,唔止regional head ,連departmental head 都會知同受壓,負責任嘅首長要交代一定會督下面加緊處理,根本無必要迫到阿婆發作都可以收到夾部門做嘢嘅效果。
原來係時事台

你兩條傻閪真係唔撚識字
全港係得你哋間TVB為收視做到咁下賤㗎咋
對住食環唔見追得咁落力
追件廢老追到俾人批到暈陀陀
知唔知醜呀
如果係viutv 記者

個阿婆被人判咗網絡死刑啦
on9
你試下住間垃圾屋隔離,睇吓你講唔講得出啲咁離地嘅嘢
相信政府有心處理嘅 俾啲時間佢
反tvb戰線:大台狙擊證明老鼠婆係黃絲手足,大家一齊養老鼠攬炒咬死共狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞