由老鼠阿婆單嘢睇得出 理性討論係香港根本冇可能發生

279 回覆
539 Like 321 Dislike
好多人話記者追住人地問問題係博打 又話人地係小市民唔應該咁樣騷擾人

先唔講啲人係咪純粹因為大台就屌左先
如果係記者追住啲拒載dc9 俾人打 又係咪合理?
如果追住啲非禮人嘅休班狗之後俾狗打 又係咪合理?

事實上 個阿婆根本就有錯在先。錯都算 又唔去補救 唔承認 搞到周圍都係老鼠 仲要咩後果都冇

就算你話未必完全係佢錯 就算你話佢係普通市民唔應該俾人咁樣追住黎問

記者第4、5條問題開始 佢已經用手推車撞9人啦
一個正常 唔想俾記者追問嘅市民會點做?咪就係叫人唔好跟著 再跟著嘅咪話報警告人騷擾

自己做錯事仲走去打人再先 點會可以合理化
連登多弱智 勿認真
唔只連登 出面facebook大把人都係咁講
因為cctvb做姐,換轉其他就冇人屌架啦
一個正常 唔想俾記者追問嘅市民會點做

正常???
香港人係咁架啦
唔燒到自己果疊 就會企係道德高地鬧人
viu咁做咪唔會有人屌
正常唔係邊個郁手先就輸?
問題就係好多人話自己中立 但根本就本身有立場走去屌
有立場冇問題 唔好扮理性啦屌
一個正常 唔想俾記者追問嘅市民會點做?咪就係叫人唔好跟著 再跟著嘅咪話報警告人騷擾
依點係認同,但EQ低咪有機會好似阿婆咁
唔好理d弱智
我見到個post都費事理,係你地咁認真
人哋度你嘅尺都已經唔同嘅時候
你度人哋嘅尺就要相同 犀鳩利
你自己都識講 四五條之後巳經用手推車撞人
班人仲唔停止仲繼續
博乜?
如果姜濤採訪受襲既話
個阿婆今日應該得番個靈位係度
正常市民?白卡率100%
理性討論
點解佢唔去窮追猛打721啲白衣人
車斷人對腳個的士佬?
兩件事黎大佬
你要咁樣撈埋黎講 冇人夠你討論㗎
打人就一定係衰咗
電視台剪接就一定放大件事黎講
唔係話針對你CCTVB
日本電視台做個矛盾大對決都係一樣
剪到條片咁碎想點撚樣
咁點解呢d有爭議既多數都發生係cctvb?
個呀婆根本有病
你跟住個痴線婆,俾人打都好正常
咁最錯當然係個呀婆LA
俾人跟就要打人
佢知自己衰理虧先要郁手
一邊應該死,一邊抵打。無需要再拎俾人打出黎炒作。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞