由老鼠阿婆單嘢睇得出 理性討論係香港根本冇可能發生

279 回覆
539 Like 321 Dislike
如果係記者追住啲拒載dc9 俾人打 又係咪合理?
如果追住啲非禮人嘅休班狗之後俾狗打 又係咪合理?

你自己都撈埋其他假設講啦
蘋果壹個d其實一路都有人屌
不過始終fan base太大
咁唔接受訪問正唔正常?
追住一個唔想接受訪問既人又正唔正常?
唔係話打人岩
但你煩撚住晒人俾人打就唔好扮無辜受害者啦
佢地同呢單一樣煩撚住人俾人打再扮受害者既話我都會屌
一邊抵打
一邊仆街
花生MODE ON
個問題係對談一陣都知到對方係痴線
繼續搞人搞到佢發癲,再係度扮受害者

同犯賤主動搞野生動物然後被襲擊有咩分別
白卡同野生動物一樣控制唔到自己嫁啦
個阿婆有問題代表個藝人無問題?
咩邏輯?
兩邊都仆街啦 完
即刻坐大飛過東沙
大部分係都覺得女主持抵撚死
都冇人話阿婆岩
都唔知樓主做乜鳩
連登咁多人幫個退休公務員 白卡婆
笑撚死
批掙果下睇都痛 但係訪問時候迫得太近 令阿婆太大壓力都唔岩得晒
反tvb 反到幫埋警察平反
佢都唔係記者
tbb一定岩架喎
就算做錯比人話
都會係話因為tbb
唔係因為件事
東張西望採訪目的係想揭露真正問題,探訪阿婆背景同原因?定係明知阿婆係痴線,引到阿婆出手打人,爭取話題畫面?

唔係合理化阿婆打人,只係我見到東張西望欺負一個阿婆,引佢出手,再以可憐者自居。

採訪一個有問題嘅阿婆,唔係出於關心同耐性而且無禮貌,好醜陋。

講多次,阿婆一定有問題,更險惡係東張西望係想將問題放大成一個娛樂畫面,更恐怖係再以道德高地自居。
大台就係想你地傾
CCTVB都唔屌左先?
新聞今日都仲洗緊你腦呀

紅/藍/左膠=情感肉便器
有咩唔開心緊係發泄落佢哋度
唔係佢哋老豆老母生佢哋出嚟有咩用
係因為大部份人都理性知道tvb有問題
阿婆養老鼠甲由販毒都好
關你tvb撚事?
政府/食環/房署冇人?

你新聞部咁撚正義唔去質問政府?
去追問當時人做乜鳩
阿婆唔係公眾人物都老奉要俾你「採訪」?

Ps:
阿婆係抵死,但應該係法律途經攪佢
樓豬係做東張西望既?
揸白卡嘅都要追住嚟咬,俾人打死得無得怨啦
你報警又告佢唔入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞