由老鼠阿婆單嘢睇得出 理性討論係香港根本冇可能發生

279 回覆
539 Like 321 Dislike
你依個概念都幾戇鳩,6月嘅時候已經有放催淚彈,班人仲唔停止繼續,博乜?
政府/食環/房署不作為,你唔去追執法部門做野
而係私底下追訪騷擾人… 欺善怕惡?

No,no,no
根本就係為gimmick 搏收視
如果唔係有人呢一幕
分分鐘不屑報導出街
Viutv黃
當日大公報黑記都係咁不斷滋擾梁天琦
最後逼到人扯火郁手
採訪唔係唔得,但係正常人都有脾氣
何况白卡婆更難自制
學元首送哂入集中營
咦咁似某大大做既野
連登仔同習大大思維一致厲害了
屌左睇viu/mirror/collar同玩 腾讯英雄联盟 既連登仔未
人地問你野呀,潛左水
我理得你咁多, 講一樣又問我做咩唔屌第二樣,根本真香港人就應該希望TVB死, 冇討論餘地, 出得黎質疑果D人擺明都唔係同路人架啦, 仲記得呢幾年發生咩事既香港人根本就唔會係度鬼打鬼, 你話viu mirror果D可能都仲有爭議, 但TVB喎, 有咩爭議, 721元朗西鐵站大量人群聚集?基本上香港好多藍絲都係被tvb假新聞洗腦, 客觀屌又好, 私怨屌又好, 總之屌tvb就一定撐, 真香港人又點會係呢D時侯走出黎屌話:喂你做咩唔屌viu呀, 屌得tvb屌埋viu啦, 真香港人就算知有人係雙標有人係私怨都唔會理啦, 呢個先係正確態度, 唔係出黎懶持平
講經啦
有日真係追dc9追休班狗先算啦

點解覺得佢抵死?
1) 佢唔係記者
2) 次次呢d追擊只會係對弱勢同白卡
3) 知對方傻嘅,仲jer撚住

講真 唔好扮慘啦你老母
養老鼠?
個陣d差佬都控制唔到自己 個個自卡啦 咁示威者又係扮受害者?
負評同覺得你好on 9
冇點,意見黎啫
真係痴撚線,過左都唔夠三年,竟然有人幫tvb講說話
小學雞對話
正評
如果你係要理性討論就麻煩分返開個阿婆本身做嘅嗰件事(action or omission of action resulting in 老鼠),同埋打記者,2件事咁去討論。你個標題係講緊喺香港有冇理性討論,但你內文嘅討論本身就唔理性,將兩件道德獨立嘅事混為一談。
個撚個失曬控 你覺得同白卡有分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞