[PO -英雄頂魯湯] NBA 金州勇士球迷討論區 (84) Golden State Warriors

1001 回覆
27 Like 1 Dislike
去公海吹水都唔俾
又唔係贏左去晒命
反勇惡到
見頂出汗拯救,之後留返係勇士快樂籃球
有幸贏到final的話,fmvp點都curry啦
poole jai has killer instinct
Max contract已寫好
Poole咪再申請減價
對牛如果正常發揮唔好輕敵應該4:1/4:2
熊既防守都過到 牛都冇一堆強大側翼 得個bulllock
又有大中鋒 powell成日都比手感撚
已經算係唔剋勇士既配置
反而好擔心打塞 佢地先係最剋勇既配疊
到時再算啦 講真今年入到final已經好勁
入到就好心贏埋啦 仲等咩
我覺得牛贏定輸睇Brunson啦
Brunson有效咁分擔到當值組織嘅工作嘅話贏面大好多
Wiseman ig story 佢好似好想落場打波
未學行先學走 練好做pick先啦
2年先打個39場
練都練唔到 而家即刻有得打都唔撚出佢啦
唔係睇波放假mode,仲有得救
傷病冇計,希望完contract唔好介意人工低係勇,有潛力的
打出身價搶埋手感個西決mvp同fmvp
今年最後機會 下年其他隊齊人返真係唔洗打
你老味Iggy返出嚟未
常規賽都算, 入到西決都唔出力真係返嚟做助教
勇版Haslem
佢守到對面ace就爭到JB or JT 守到佢地低效
我打2K wiseman場場廿幾分好好用
好多反勇都仲講緊但勇既柒野不嬲都多
G6 赢番就無人再講了
但波叔G7真係可能永遠記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞