[PO -英雄頂魯湯] NBA 金州勇士球迷討論區 (84) Golden State Warriors

1001 回覆
27 Like 1 Dislike
認真我覺得game 7比人炒出局柒啲
贏咗鬼有人記得輸過50分
反而g7主場大炒就
下,我覺得大腸柒好多喎
勇士大敗係作客
已經贏左3場叫緊糊
唔好唔記得勇係3rd seed unferdog
常規賽勇對牛戰績係1:3
唔係食硬架
希望呢個playoff可以再見到全員回歸
(除左wiseman
唔會啦 打熊咪一樣咁 季後賽兩樣嘢黎
wfc 西決已到
64w is a joke
咁唔夠73-9個年再比人3-1反cup
73勝亞軍真係講成世
勇士係柒好多嘅
個人覺得湧比人拉開55分係今季PO第一柒
第二柒就係大腸64W G7 主場輸33分
下,我覺得大腸柒好多喎
勇士大敗係作客
已經贏左3場叫緊糊
唔好唔記得勇係3rd seed underdog
可能因為我心繫湧士
真心覺得自己愛隊大敗好柒
其他隊輸成點IDGAF
勇士之後都有主埸之利,常規對賽熱火2:0,勝場多過獨行俠同塞爾特人!
wiseman 2年打得39場
一條友射起打到50分都唔驚 當年騎lbj 水鳥Ad 雷kd wb都係咁 但是打起左幾個都拎10幾廿分就仆街了
依家得wiggins可以對到當值 之後就應該Ai

最開心係呢樣
無人敢講宜家隊勇食硬掛
wiggins抖/過犯應該靠Ai/古仔/klay頂 但是Ai老 古仔太young klay又傷完 3個都差好多

睇黎要靠透支見頂了
唔計冠軍賽,真係好鍾意果年嘅勇
見頂要拍硬檔開OT
應該都係用打吾皇既方法對小牛 但是依家個鋒線弱左又老左 Ai希望可以出得返回春
常規賽已經冇參考價值
你睇大腸
過得一關得一關啦
總之當打lbj咁就得
第一年睇nba
想問下常規賽同po 有咩分別 點解大家成日都話好大分別
因為不停對同一個對手 可以不停做調整
真,但起碼冇Crodwer CP0呢啲小動作多嘅球員 又冇大麻頓呢類主攻嘅強力中鋒,又冇McGee呢類天兵。牛嘅R. bulllock 同D Fin Smith有D又應該未癲到係M. bridges 咁,難打但未至於個個位置被人爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞