[PO -英雄頂魯湯] NBA 金州勇士球迷討論區 (84) Golden State Warriors

1001 回覆
27 Like 1 Dislike
好似可以轉英文旁述(?)
99蚊ok嘅
不過大把免費link錢都唔洗
今屆新秀打PF又可以得分藍板助攻類似Green功能暫時睇係Trevon Williams(次輪) / LJ Liddell (預 20-30名)

今屆draft假如唔trade away picks希望優先補到多隻底,控球同green 位

^ 大家可以search 下Walker Kessley 一個白人長人,有冇可能做到Bogut當年個位,職責主防同食餅 (睇highlight 感覺機動性又冇想像中慢,好似好過Gobert)

要補個便3D其實GLeague勇都有兩個候補
- Jerome Robinson (1幾年首輪1Xpick,模板係3D Role,選秀後打過巫師同艇偶有佳作後尾冇人要落咗Gleague勇都主力得分手嚟,個人認為可以一試: 訓練營約/ 底薪)

- LJ Figueria 打前鋒位,好似係21年古仔同屆落選新秀嚟,後尾G勇簽咗賽秀表現都唔錯,得分冇記錯都雙位數,有時候籃板都上埋雙添。呢個感覺似係3分更穩,整體大隻少少肌肉型嘅paschal,呢個可以試下俾訓練營約/ Two-Way Contract試下

仲有好多今屆新秀都感覺還好,遲下再打出嚟
而家d link又清又順 使乜買
見頂性格唔會係大佬黎
見佢啲訪問個笑樣應該啲好簡單純真嘅人
都27歲啦,仲有咩天賦未兌現
唔係都唔會叫佢見頂
佢進攻能力真係見晒頂
黎到勇士轉型做工兵先搵到定位
古仔進攻能力過兩年肯定超越佢
[FF] 其實今年d新秀比起近年真係好屈機 有無機會攞幾個pick+人換到segun/wagner返嚟?
純真嘅話可唔可以收平d 20m
Ja同green 完場講野講撚到喊
想知佢哋講咗啲咩
試過league pass就唔會想去返免費link
Filter嚟
真實畫面係笑笑口咁
Ching有研究過下

想簡控球前鋒係因為勇進攻要養嘅人太多,球權唔夠分,反而差個指揮/串聯攻守嘅人

3D鋒線會希望有少少持球能力,勇可以持球嘅人太少,特別係bench
Wagner 魔術正選小前
Segun今季表現展現出唔錯嘅低位技術又後生符合唒火箭重建方向

其本人齋picksss係trade唔到以上兩位,除非出到Wiseman再加其他asset咁先有機會打動到人同你傾,但我覺得可以俾多次機會Wiseman

努力選秀淘寶算
係咪因為入左NBA 之後defer 左 final sem
millsap有無得諗
佢叫射手咩
退化廢到比網DNP 不了
寧願用翻查/簽新仔試
射手(唔包入)
不過應該單單皇親國戚就有得留
留其實冇咩意見
乖乖穩今年JTA個第十四五人位
正常輪換時間唔好出現就得
簽佢不如比個機會G勇Jeromine Robinson
用2way簽掛 唔撞位既
Kerr回歸
millsap已經廢到咩都做唔到
表妹都話可以搶下板
如果入到finals可以睇同塞鬥射3分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞