[PO -英雄頂魯湯] NBA 金州勇士球迷討論區 (84) Golden State Warriors

1001 回覆
27 Like 1 Dislike
下年真係要比多啲時間同計劃去練班後生嘅做二陣 如果簽返Looney GP2
Curry Klay Wiggins Green Looney
Poole GP2 Moody Kuminga Wiseman
同時留晒Looney同GP2應該冇可能
唔好玩啦見頂 你天賦屌打哂成隊勇wor
除咗古仔
果陣對殘陣塊贏得太易 打哂飛機又海嘯三兄弟又盛 依家即刻收咗皮
20m
Sor,覺得屌打埋古
今年勇有d似馬刺後期
三巨+潛力股古仔 其實我最鍾意睇屈體能 好開心見到勇出到一個
其實幾期待下年睇古仔 毛弟同聰明仔成長
有無人鐘意勇士成隊果種vibe
個個都好正氣
真係打籃球
場外無乜小動作
場內又唔會有dirty play
press con又唔會公開怨呢樣果樣
教練球員都好融洽
就算上兩季黑暗時期我都好鐘意睇
尤其見到curry會係場邊鼓勵班新仔
好想今年可以見到curry攞返次fmvp
雖然我幾鍾意Embiid但睇慣咗勇士就好憎佢公開屌隊友
同意你講法
單純講天賦Wiggins 係 FOJ ,Kuminga係Kawhi
雖然未必係屌打,但點都會Wiggins勁抽啲
但正確養成係最重要
當年劈屎哥都有呻吟一隊

話時話今年呻吟一二隊幾時頒?
表妹我可
2022仲講緊表妹
不過係打到回春既 回咗春就中產以上約
都唔到我地攞到

其實係要多一至兩隻後備底 一隻後備控 一兩隻後備側翼咁
未必要好勁 留位比moody kuminga打好過
主要係諗方法減少curry同green既消耗
唔怕眼火爆既 白邊可能可以試試
今季打得好可能R到jeff green
dedmon都得
老底中鋒講真冇咩揀
可能係兩支簽一底一側翼
簽隻兩隻老將 一隻控衛 一隻側翼咁

表妹應該冇乜可能
老底中鋒猴有無得諗?
完全唔記得猴 簽到梗好
太陽比陰部都得
但簽隻太好用既 懷仔唔知點
FA想簽
小球5號(最好有策應)=batum
有持球+防守嘅2-3號wing,Tony snell josh Jackson可諗諗
簽返查哥做stretch 5

28 pick想練控球前鋒,類似green持球+策應兼可
其實覺得妹夫會留
射手+熟體系+平+皇親國戚
見到ig有個叫體通天下99蚊睇東西決加總決, 有冇人用緊? 好唔好用
評述員好低質 唔好買
得丘雨勤正常少少 其他不提也罷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞