[PO -英雄頂魯湯] NBA 金州勇士球迷討論區 (84) Golden State Warriors

1001 回覆
27 Like 1 Dislike
外國運過來? 連埋運費?
啲size 係咪同平時分店一樣?
我着開S 上網買返S?
集運,多數幾件一齊買

size s 既巴打可以考慮youth xl ,

youtube keyword nba jersey youth xl vs s

個人感覺,成人S 貼身d 係靚d ,貴d,fit 既巴打可以諗下

youth xl 就寬d 平d,有肚腩仔就啱d
CLS
city version /特別板基本上都係store 入手

今年既city curry, 2017 Christmas Durant 都係得store 有
對大腸輸硬

防守最剋勇嘅熊都過左
之後啲隊都冇咩好驚
係驚三砲一齊熄火
真係game 6 klay
乜連綠今場都打到咁積極
留到而家嘅都係強隊,陣容同防守紀律都有咁上下
所以跟住打邊隊都多鋒線,都可以switch守死
重要係py2
研究下先 thanks
其實講真我地應該真係唔夠東岸任何一隊打
I mean 塞 鹿
就算對面幾switchable
中鋒腳步都總會慢少少
但JJJ呢個bug又高又快
內外都過唔到佢防守
過多兩年熊一定會進化好恐怖
鞭咩 對mavs定大腸都唔會覺得自己贏面大啲
對大腸輸硬

防守最剋勇嘅熊都過左
之後啲隊都冇咩好驚
係驚三砲一齊熄火
留到而家嘅都係強隊,陣容同防守紀律都有咁上下
所以跟住打邊隊都多鋒線,都可以switch守死
就算對面幾switchable
中鋒腳步都總會慢少少
但JJJ呢個bug又高又快
內外都過唔到佢防守
過多兩年熊一定會進化好恐怖
Playboy夏登最穩定
各位想打太陽or小牛多D
小牛
太陽
入到西決已經好好 仲要兩輪都唔算太辛苦 大家比早幾年搞到個standard太高
Gpii快啲好翻 mark cp3 booker brudon diwinddie都要佢
仲有iggy幾時出嚟
睇返重播 咁多TO都贏到真係厲害
Game6 klay + looney籃板王上身
老實講今年咁嘅人腳 依家傷咗三件
無埋十五大都過到第二輪已經收貨
最好就可以睇多幾場勇士 打埋入final
打到final當贏
今年熊個班底除咗無經驗 其實真係勁過勇 不過成隊太多人未換約 所以之後應該會走三四件

睇返最後呢段
looney唔只淨係搶咗2個進攻籃板
仲save咗手感1個to 傳咗3個靚波
見佢最後走番去做防守同慶祝,真正無名英雄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞