咒術迴戰 (22)

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
五條秒硬佢
五條名門出身 根本屋企可能有家教之類嗰d
話唔埋純碎體驗生活先入高專
其實睇鹿想唔想鬥磨姐 就算反轉術式都要消耗咒力
偏偏鹿又想對攻 fit曬秤 唔打持久戰 秤上風
應該係頂唔順屋企d老屎忽所以走路
我估佢係屋企都唔點聽書/無咩人教,天元每逢幾百年要回爐再造都唔知
術式反轉要學左反轉術式先又唔知
唔知 我諗關受肉體事
但乙骨殺個條友都係阿伯黎
未有人問
點解要打爆啲車站牌 唔係冇影響既咩
邊個咁撚無聊逐個reply負評
會唔會係會返去全盛時期既狀態
如果係跟受肉對象 咁個三兄弟個受肉係咩
我估睇受肉體年紀
可能杜魯夫係塞左入個阿伯到
九相圖3兄弟胚胎塞入成年人都變到成年人
其中一個係用 青/中年,漫畫55話有演示
直哉有講過九相圖係受肉體
唔怪得知啲女正左咁多
其實同人類創造AI一樣,AI係唔會超越人類,佢地點樣快點樣勁都一樣喺困係人類 ge框架入面
AI超越左人類好耐啦人類係一開始學得快,但係學到最後唔會贏到AI,AI skillcap高過人類好多。只係仲未超越到人類嘅思維,因為人類無辦法整到一樣自己想像唔到,唔知點運作嘅野出黎
講緊ge係框架,圍棋AI 都只會係所謂圍棋規則內思考,唔會超越規則

就好似人類創工具一樣,每一樣都有效率過人類徒手做,
但係工具唔會自我超越成為規則以外ge事物
五條知反轉術式喎
佢係話身邊唯一一個識用又講到唔清唔楚佢冇辦法理解
所以佢平時只能夠憑感覺去試
係直到比甚爾拮佢個陣佢先終於掌握到反轉術式嘅要點咁解
你一定冇睇過濁音 -呪術催眠-
佢係家主邊度駛走佬
搵人開新post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞