咒術迴戰 (22)

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
當年最強輸出咋?
純咒力總量,輸出唔覺55555低過佢
如果用當年最強做標準,另一條 最強術師個答案 就唔會係600年前既宿儺,而且當年既鹿紫雲/石流/另一個人
所以羂索畀既答案應該係由佢千年前開始,計到400年前遇到鹿紫雲
而石流龍咒力輸出最強,已知資訊係400年前以嚟既術師,以及迴游內玩家之中
中間既400年內,現時迴游之外,仲有被封印既55555,未知會唔會有人咒力輸出勁過石流龍
石流原來係歷代最強輸出
唔怪得見乙骨徒手接住大砲會咁驚訝
中間仲有空白的400年,可能有另一個
當年最強輸出咋?
如果用當年最強做標準,另一條 最強術師個答案 就唔會係600年前既宿儺,而當年既鹿紫雲/石流/另一個人
所以羂索畀既答案應該係由佢千年前開始,計到400年前遇到鹿紫雲
而石流龍咒力輸出最強,已知資訊係截至400年前以黎既術師,以及迴游內玩家之中
中間既400年內,現時迴游之外,仲有被封印既55555,未知會唔會有人咒力輸出勁過石流龍
唔係話泳者入面輸出最強咋咩
你睇埋今話情報,鹿紫雲回想400年前
其實係伊達藩史上最強咒力輸出英文情報理解錯左
感覺上秤可以講既都講哂,
除非芥見之後再加設定比佢,
如果唔係真係好似等緊領便當咁
之前都無諗過禪院家幾話内滅門
只可以講芥見派便當真係唔會手軟,
秤又之前講有乙骨lv,到出場後都真係感覺佢夠強,
不過感覺個角色上無其他特別野好寫,
就算講埋佢術式都拖唔到幾長,
咒力輸出雖然影響攻擊力
但唔代表總傷害係最高
術式既水平同本身既效果都有影響

55555電器論
咒力=高壓D/一次放到多D電

咒力輸出係指每秒咒力放到幾多落術式/單純放出黎
類近水龍頭個SIZE可以放到幾多水既情況咁

所以枰無敵狀態都唔可以一下放招無限大既咒力/無限大既咒力去強化一拳既攻擊力秒人
其實秤都仲有野講喎,覺得佢同高層嘅矛盾先係重點
而且佢同panda同一個結界,覺得似係想拉埋一齊講佢地同高層之間嘅紛爭
鹿咁樣塑造真係似石流,可能佢追求戰鬥嘅源動力同石流唔同
迴游入面最高分既鹿紫雲,
而家進度估應該10至20話内完到,
第二高分既日車又一早打完,
另外幾大勢力都比乙骨搞掂大半,
如果無其他勁人突然爆出黎,
咁搵埋天使之後迴游呢part都完得去下一章,
希望唔會拖長幾年黎畫就好
個矛盾唔係話班高層唔鐘意秤過種奇怪既術式咩?
跟之前既劇情,感覺上只係班守舊老屎忽唔接受新嘢,
不過五条係到局住收聲,應該勁唔過禪院家班人幾多,
而且寫完迴游/絹索後再寫班廢柴有啲反高潮咁,
寧願佢寫完絹索,宿灘/虎仗/惠後完就算,唔好拖
好似有好多結界wo
不過佢地又唔係真係要攻略曬d結界既
同天使傾掂數 幫埋伏黑家姐走佬就搞掂
之前虎仗同秤打個陣話佢打落黎唔係單純嘅痛呢part解左未
應該仲有好多嘢講喎
天使 伏黑家姐 疑似三輪嘅西裝人
仲有收據佬嘅陰毛論都未講
太長唔quote 上面有巴打講班高層唔勁得蟬院家幾多
想講同意 頂多咪一級水平 乙骨要打柒佢地應該都無咩難度

但諗諗下其實點解乙骨要接殺虎杖單野黎做果陣虎杖都冥冥認可一級實力 又打完真人 起馬一級中上遊 隔離仲有個脹相
一級術師殺過黎都唔驚啦 高層咪又係呢啲水平
乙骨個下一定要接
自己落手出古惑先易
最後真係佢落手同時出古惑先將虎仗救出監視範圍
同時乙骨重點都唔係同高層作對
而係盡快用佢嘅手段將冇55555庇護下嘅虎仗救走
更加冇必要搞咁多枝節阻9自己
不過虎仗佢哋入game前
有叫小金蟲列出最高分既玩家,
應該無分結界
咪話咒力唔平滑
石流點都要食煙
老鹿都幾撚型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞