咒術迴戰 (22)

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
秤應該無咁易死
術式複雜/可變程度同希索加個痴線佬有得揮

原來秤11話已經出過場
所以大家都等左佢出場好耐
由佢依話出場開始 一直都有人提起 所以有追開post既都一直知
其實你咁講真係駁唔到
再加埋鋪左秤咁耐 再用幾話叫佢幫拖 畫死秤=作者on99….
之前覺得鹿紫雲唔會死係因為佢同宿攤有關 到今話先知原來同石流一樣係純戰鬥狂咁真係唔畫佢打宿攤都得

個人9up 秤一定無事 鹿紫雲會輸 但死唔死就唔知
鹿無啦啦立flag似佢會輸多d
東京係五條帶出黎
京都最勁嘅東堂都係99搵出黎

師資真係好重要
萬一真係比佢打贏宿儺
鹿:咩話!?五條先係最強!?
😂😂
應該純粹唔鍾意咁贏啫
IQ唔過80?
無啦啦出回憶殺
睇黎立定flag
係喎,如果話畀佢知,55555先最強但被人封印咗,應該可以直接變成友方,直至解除封印前
鹿紫雲搵宿儺講到尾只係想搵勁人打交,如果秤贏到,其實已經滿足到佢嘅原始目的,冇必要搵宿儺出黎同佢打
點解你地個個都覺得鹿會輸上一話秤開左無敵其實都係下風
鹿紫雲係男人生前仲係個阿伯?點解又後生返?
但差唔多種類型嘅領域 日車果個要本人親自講規則 二審呢條rule都係虎杖自己估

秤果個限制得咁多
回憶黎
雖然獨眼貓殺人唔手軟 但用咁多篇幅寫秤 唔似咁快放棄佢同埋佢似仲有殺手鐧
反而鹿已經大概知佢background 能力嗰d 無乜發展空間
五條咪又係半放養mode

乙骨一開始就特級就代表天份重要過師資好多
一般術師最多都係準一級嘅level 只係東京佢哋嘅實力實在太跨張喇

京都喺澀谷事變除咗機械丸同東堂之外嘅人都已經冇乜戲份 睇嚟芥見唔會打算再寫佢哋 buff都冇機會
術式公開係佢個能力發動條件嚟
好似hunter炸彈魔咁
以此換取力量
其實秤好似冇乜攻擊手段可以令鹿紫雲受傷 體術又唔夠佢嚟 呢兩集拳腳交加之後兩個都好似冇事發生過咁樣
唔係五條乙骨同虎仗已經死左,秤都好大機會俾人退學,惠應該去左禪院家
扣曬佢地東京校就同京都差唔多,仲可能弱d

同埋佢半放養姐,要教嘅都應該有教嘅
至少肯定有講過領域點run先
唔係靠佢地自己摸索應該無咁易開到
五條無人教去到高專三年班都未識開領域

最多咪叫五條同佢打一場囉
反正都係幾分鐘就搞掂嘅事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞