咒術迴戰 (22)

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
突登入漫畫po打一堆字話畀人知棄坑為乜

而且渋谷最後假油令有術式嘅普通人用到術式

自己都未搞清楚咩唔屌唔得
後面我飛得好快

咁想問下渋谷事件過左幾多年先到死滅迴游

點解d普通人咁快就識開領域 咁仲要間學校做乜

至於點解入來打咁大篇野 因為我真係好好奇 係咪淨係得我一個有咁既感覺
停刊一星期,都有花生食下
過左幾個月
因為咒術師睇才能 以前數量少先會咁少人識 間學校其實真係拿黎擺
我諗應該得你一個
唔認真睇梗係睇唔明啦 仲好意思屌
係,你可以躝喇
又係個啲飛住睇,淨睇圖唔睇字嘅
唔知走入嚟搵認同感做乜
係,你可以走啦
又好似真係得你一個
其實係2星期都冇,澀谷事變10月31
虎杖入結界係11月12
不如你翻睇啦,又要飛晒啲重點又話唔明使唔使安排埋專人同你導讀
認真答 日本嗰邊好似真係有唔少人棄咗坑
大慨都係話啲劇情太跳 術式太複雜嗰啲原因
不過我諗有部分係之前鬼滅完嗰時有一大班友搵新野睇 谷到咒術好行
之後班友睇一睇嘩咁撚複雜嘅咪棄坑
巴打你想棄做乜仲上嚟賭博屌咩 留得喺到都係fans啦

頭盔:第一話追到而家 雖然有時個節奏/篇幅有啲麻麻 但overall都係好睇
老老實實只睇單行本銷量其實好穩定,基本上每出新一集都有嗰個數,如無意外今年銷量應該都係第一
熱度下降嘅主因其實都係動畫完結加休左一個半月刊,當然你講嘅都有啲影響
不過而家每出新一話都可以上日本twitter trending,所以其實都係好紅
睇開鬼滅要突然要跳到落咒術又真係有d強人所難
其實你唔打字
隔住個moon 無人知你係唐仔
唔計班古人
好似得律師先開到領域?
同埋係迴遊入面打得既多數都係古人
現代嗰幾個先覺醒左幾日
好似高羽咁連自己術式點用都未知
得日車係天才先可以咁快掌握到
仲可以喺迴游結界逆向研究埋領域
班古人用左成世人發展術式
又同羂索傾好先重生,對迴游起碼有個底
其實好唔公平
公平嘅話就唔會封住55555 啦
真心弱智唔好學人睇漫畫
你話唔鍾意個劇情都算,衝入黎個全部人都睇得明既地方話比大家知得自己睇唔明會唔會柒左少少
所以收據佬都有講到,迴遊個設定係有陰謀
唔知幾時會解答呢
鬼滅個劇情簡單咁多突然跳去咒術真係頭都痕
講左5、6歲就會醒覺
講緊冇畫過出黎
三輪印象中喺公式書入面係寫無術式
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞