咒術迴戰 (22)

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
但係陀艮冇咗手指都開到領域
佢反射性出反轉術式係因為太多咒力會谷爆自己
如果對面防守勁又唔打到佢需要出反轉術式
可能會拖到秤自爆
領域同手無必然關係,或者應該講係獨眼貓無講到手印同領域之間ge關係
你理解錯左
大家有冇買過咒術figure?大家有冇推薦去邊度買
我玩老虎機賭馬賭波打牌輸左個陣好撚嬲
個人會勁撚燥,勁多負面情緒
如果唔中大獎搞到唔夠人打俾人殺死你話負唔負面啦
石流同烏露同grade,好似話佢哋其中一個見識過宿儺嘅恐怖,完全望塵莫及,鹿紫雲就不斷想揾宿儺挑機,感覺上鹿紫雲有料好多
我覺得係因為東堂個不義遊戲一定要拍手先可以發動啫,未必所有術式都要用手發動
一直以為鹿紫雲係女
後來見到英文寫he先知係男
考慮到玉折五條有講過結印嘅簡化
手印應該係有一定必要性係到
btw,伏黑影法都要用手印先可以放式神
巴打細心

You竟然是個boy
貪本身已經係三毒
諗起星綺羅羅
火影呢啲垃圾無咩參考價值啦 由開頭追到曉返木葉村都係一般貨色 最後悶到放棄 仲有多日常有鬼用咩 個個角色性格閪到仆街 鳴人同櫻兩個人設嘔心到
中忍考試同聯校比真係雲泥之別
一直都當佢男人
但唔知點解有人當佢女 成個身型都唔似
d古代人中左領域會唔會理解唔到
受肉嗰下會讀到受肉體既記憶同知識
所以對現世點都有普通人既認知
再加上佢前生記憶
其實佢識既仲多過現代人

佢地應該明柏青哥多過結他他老伯
解釋得好好
巴打閱讀理解係咪拎S
估唔到作者都會上連登
之前動畫出左睇完再追漫畫 睇到一半棄左
最近上左劇場版 就重睇一次 睇到完左渋谷先記得果陣點解棄

老老實實渋谷死左咁多人 好心果度就完左佢啦

後面d篇幅亂到喊 校長死講得勁短 完全無感觸位

之後d術複雜到 用幾版來解釋佢果招做緊乜 少啲理解力都搞唔掂

主角淨係識拳腳功夫 垃圾到

夾硬搵左勁多人出來拖 之前明明就話咒術師得好少人 依家律師都話自己係識咒術

渋谷咁大件事都無出現過咁多人幫拖 又講到人類滅亡咁

我睇咁多套動漫都無咁反感 呢套真係唔屌唔得
好似係夏油發動術式同解除約束先有咁多術師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞