咒術迴戰 (22)

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
秤今場可能已經威完,已經開左大獎底牌,唔會再返轉頭開細獎掛,同埋中獎前果段時間唔知點挨
佢術式未完全發揮 希望佢涯多陣 就算爆哂血 無手無腳中左獎都回返哂

上面有巴打講過 大獎都有唔同組合 所以有唔同「獎勵」都好合理
俾真人掂到就輸九成除咗虎杖應該冇人打得贏
一般領域係對人
但佢嘅領域就對自己

不過佢嘅性質同日車有啲似
似係術式附帶領域咁
唔知如果秤公開中大獎嘅獎勵
就係無限咒力
唔知會唔會加強中大獎嘅機率
好似公開術式嘅效果咁
所以學校d舊派咪唔like 佢地
機械丸嗰炮差少少威力only, 不過一係領域,無簡易領域或者落花之情,除左5條同虎仗,無人打得贏
舊派唔like應該唔關呢個事
應該係因為佢地啲術式完全同詛咒負面情緒拉唔上關係

又賭博又激情,從負面情緒提煉咒力既認知已經完全冇曬
秤咁樣同無敵有咩分別

但係佢要點控制自己可以不斷抽到頭獎
真心賭仔黎
唔中jackpot 或者對方太勁可以秒殺佢,就算開到領域,秤捱唔到中獎個刻,可能直接打輸呢

雖然成功就變無敵,但其實都好易會輸
唔怪得乙骨話秤可以好好抽
假油都打得贏
秤呢招其實就算唔變做領域 直接當係術式對自己用唔係一樣咩
定其實變領域係個束縛黎
如果自己係到賭到大獎先去打就太屈機
佢個術式似同賭有關嘅野
其實秤係少有嘅公開左領域先過術式嘅人
可能係每次領域個主題都唔一樣
每次都要自己估點樣可以提高中獎機率
咁先比較合理

睇返上次秤開領域
佢唔似真係睇過私鐵純愛列車
反而肯定漫畫家有睇
拍青哥主題係咩應該係要睇對象個腦諗咩
而且當漫畫家自爆咗私鐵純愛列車係咩漫畫家既漫畫之後
秤就中咗頭獎
點睇都唔係巧合
但佢打虎仗果陣已經用過閂車門呢招技
第186話 孤身漢化

為咗慶祝富奸出山,芥見都表露下心意致敬

TG GROUP: https://t.me/joinchat/g2i7D9VROMQzYjM9
TG CHANNEL: https://t.me/jujutsu_translated_by_myself

睇完好sad
因為得東京有55555呢個特級,所有勁人都要55555負責

所以變相東京勁啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞