[Uaena] IU 討論區 (41) - Broker大發+預祝即將首踏康城出道電影演員李知恩生日快樂!

1001 回覆
21 Like 8 Dislike
首先想講返我唔係針對你 睇得出你都好無奈 好多謝你嘅稱讚 IU's Palette真係個好節目嚟

我認同唔係全部人都咁唔理性 多謝有出聲勸籲嘅Army 但老實講睇得出果度風氣真係唔係咁好 條片出咗啲人嘅第一反應唔係專注自己粒星 而係數臭自己唔鍾意果個 仲要大部分理由都好可笑 咁嘅引戰言論當時係12正皮2負 到而家都係正皮居多 睇到咁嘅情況坦白講好難當係個別人士去看待
我尊重用正/負皮表達意見嘅自由 只係我唔會用呢樣嘢嚟衡量啱定錯 多人支持唔見得係啱 相反亦然
仲有唔一定係fans先可以入去俾正負皮 學你話齋 總有啲引戰L走嚟搞搞震
唔好勞氣喇巴/絲打 我哋鍾意嘅星玩得開心識到多啲音樂人交流又多人睇到佢哋合作係值得高興嘅事嚟
你哋圍內fans都嘈得幾勁下其他人睇到真係對你哋idol有影響 出solo已經難 有多啲活動上節目就支持下嘛 上晒神枱只會越嚟越少上節目宣傳仲要頂級音樂人同框 我睇到今集嘉賓係j-hope都好驚喜

最緊要大家互相尊重 講真iu都唔係第一次同bts成員有交集 之前Eight同SUGA合作 今次palette就有j-hope做嘉賓 但呢次咁大反應真係嚇親 想知嗰陣聽Eight係咪都鬧得咁勁

其實我哋都唔會冇啦啦去人地頭反駁澄清 係今次離譜咗啲先過去出聲 多謝你肯了解個節目 欣賞下音樂人iu

一個咁好嘅女仔 點解都有咁多haters
真係睇唔透
買係可以買既...
買完冇得去咁解
幾年無con去話實都唔係好記得點買飛,唔記得係要當期會員編號,定係enrolment subscription 單號就得,又要碌入去再睇規則,sosad~
有無人未有打算但諗住照買飛先
收到換貨程序Email,
唔通今次批貨質素有問題
夾埋成皮野wo ching
https://www.koreastardaily.com/tc/news/142699

算係fandom新聞,幾好笑~

其實佢同李昇基拍緊劇,近水樓台問佢攞師太電話,應該攞到...
世榮好鍾意iu 同呂珍九拍成為王的男人 嗰陣知道具經理下一部接咗德魯納會同iu合作 就話好羨慕佢 又話想借佢過橋探班之類去片場見iu
有DVD已收貨

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞